Fenerbahçe zoru başarmak istiyor

Sarı-lacivertliler, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda sahasında 3-0 kaybettiği ilk maçın rövanşında deplasmanda yarın Arsenal ile karşılaşacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL  - UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanşında yarın deplasmanda Arsenal ile karşılaşacak Fenerbahçe, zoru başararak tur atlamak istiyor.

Londra'daki Emirates Stadı'nda oynanacak karşılaşma TSİ 21.45'te başlayacak. Arsenal-Fenerbahçe maçını İspanya Futbol Federasyonu'ndan hakem Carlos Velasco Carballo yönetecek.

İstanbul'da oynadığı ilk maçta İngiliz ekibine 3-0 mağlup olan sarı-lacivertliler, Londra'da rakibini 4-0 mağlup ederse UEFA Şampiyonlar Ligi'ne katılacak. Karşılaşma 3-0 Fenerbahçe'nin üstünlüğüyle sona ererse uzatmaya gidecek. Her türlü galibiyeti ve beraberlikte tur atlayacak Arsenal, 2-0 ve 1-0 yenilmesi halinde de rakibini eleyecek.

Fenerbahçe, Arsenal'e elenmesi durumunda UEFA Avrupa Ligi'nde gruplarda mücadele edecek.

Emre Belözoğlu ve Mehmet Topal oynayamayacak

Fenerbahçe'de sakatlıkları bulunan Emre Belözoğlu ve Mehmet Topal, yarınki maçta forma giyemeyecek.

Sağ üst arka adelesi zarında kısmi yırtık ve kanama olan Emre ve dizinde ağrıları nedeniyle tedavisi devam eden Mehmet Topal, rövanş maçında yer alamayacak.

Hafif sakatlıkları bulunan Gökhan Gönül, Hasan Ali Kaldırım ve Michal Kadlec, teknik direktör Ersun Yanal'ın görev vermesi halinde yarın oynayabilecek.