Fiat'tan, Vodafone'lulara yüzde 5 indirim

Vodafone İş Ortağım müşterileri, Fiat'ın stoklarla sınırlı ürünlerinden yüzde 5 indirimli olarak satın alabilecekler.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Fiat Otomobil ve Fiat Ticari Araçlar ile mobil iletişim şirketi Vodafone, gerçekleştirdikleri işbirliği kapsamında Vodafone İş Ortağım müşterilerine Fiat markalı otomobil ve hafif ticari araç alımlarında yüzde 5'e varan özel indirim ayrıcalığı sunuyor.

Konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada, 30 Haziran tarihine kadar kurumsal hat faturası ile Fiat showroomlarına gelen müşterilerin, Fiat 500'den Fiat Bravo'ya, Fiat Fiorino'dan Fiat Ducato'ya kadar tüm modeller için stoklarla sınırlı ekstra indirim fırsatlarından yararlanabilecekleri belirtildi.

Yapılan açıklamada, Vodafone kurumsal faturalı hat sahibinin kampanyadan yararlanabilmesi için katılımcı Fiat yetkili satış bayilerine vergi lehvası ve kurumsal Vodafone hattının son 2 aya ait herhangi bir faturası ile başvurması gerektiği ifade edildi.

Açıklamada, henüz faturası oluşmamış abonelerin ise fatura yerine abonelik sözleşmesi ile başvuruda bulunabilecekleri dile getirilen açıklamada, ayrıca satın alma tercihini Fiat markalı otomobillerden veya Fiat Fiorino, Fiat Doblo Classic ve yeni Fiat Doblo'dan yana kullanacak tüm müşterilere, 3 yıl veya 150 bin km garanti ise standart olarak hediye edildiği bildirildi.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir