Fitil fitil burunlarından getireceğim

Bahçeli, iktidara geldiklerinde ilk işinin TOKİ'nin çalışmalarını ve AKP'lilerin mal varlıklarını incelemek olacağını söyledi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

NİĞDE - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''İktidara geldiğimiz zaman iki şeyi yapacağım; birincisi TOKİ'nin şimdiye kadar yaptığı bütün çalışmaları didik didik inceleyeceğim, ikincisi hükümetin kademelerinde görev alan AKP'lilerin bütün mal varlıklarını inceleyeceğim'' dedi.

Bahçeli, partisinin Niğde il başkanlığı önünde vatandaşlara hitap etti. Seçimlere yüksek katılım olmasını temenni eden Bahçeli, yaz aylarında yapılan seçimlere katılımın az olduğuna dikkati çeken Bahçeli, şunları söyledi:

''Belli bölgeler yaz tatiline gidiyor, çiftçimiz, köylümüz tarlada oluyor. Okullar kapanınca seçmen memleketine gidiyor. Bütün bunlar seçimlerin yüksek katılımla gerçekleşmesine engel oluyor. Seçimlerin 29 Mayısta olması gerekir. Bu seçim kader seçimi olacaktır. AKP iktidarı millete işsizlik, yoksulluk ve yolsuzluk sunmuştur. MHP olarak bunları yenmeye söz veriyorum. İktidara geldiğimiz zaman iki şeyi yapacağım; birincisi TOKİ'nin şimdiye kadar yaptığı bütün çalışmaları didik didik inceleyeceğim, ikincisi hükümetin kademelerinde görev alan AKP'lilerin bütün mal varlıklarını inceleyeceğim. Fitil fitil burunlarından getireceğim, bunun için şerefim üzerine söz veriyorum.''

O kadar temel attınız işsizliğe çare buldunuz mu?

Sekiz yılı aşkın süredir iktidarda olan AK Parti'nin vaatlerini yerine getirmediğini öne süren Bahçeli, şöyle konuştu:

''Tek başına iktidar olan AKP, milletimize ne vaat etmişse onu yapmaya sayısal olarak da imkanı varken bekleneni vermemiş, sözlerini yerine getirmemiştir. 8 yıldır tek başına iktidar olan AKP, bugün ülkeye dert üstüne dert eklemiştir.  AKP'lilere buradan sesleniyorum: 8 yıl iktidar oldunuz. 341 milletvekili ile yüzde 46,8 ile iktidar oldunuz ne yaptınız? Sabahtan akşama kadar dizi film gibi bunu seyrettiriyorsunuz. Bu kadar açılış yaptınız, bu kadar temel attınız, işsizliğe çare buldunuz mu?''

Bu konularda ilginizi çekebilir