Fizy'de artık herkes DJ

Fizy, yeni servisi "Fizy Live" ile dinleyicilere internet üzerinden bir "DJ" gibi yayın yapma imkanı sunuyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İstanbul - Fizy, yeni servisi "Fizy Live" ile dinleyicilere internet üzerinden bir "DJ" gibi yayın yapma imkanı sunuyor.

Turkcell açıklamasına göre, Turkcell’in 2010 yılında verdiği destekle tamamen yasal bir online müzik servisi haline gelen Fizy'nin yeni servisi "Fizy Live" ile dinleyicilere internet üzerinden bir "DJ" gibi yayın yapma imkanı sunuluyor.
Fizy live’dan tıpkı bir radyocu gibi anonslar yaparak, hikaye anlatarak, şarkı söyleyerek, konuk alarak, şiir okuyarak, yarışma düzenleyerek ve fizy arşivindeki telifi ödenmiş milyonlarca şarkı arasından dilediklerinizi seçerek canlı yayın yapılabiliyor. Bunun için www.fizy.com adresi üzerinden kullanıcı adı ve şifre ile kayıt olmak yeterli.
fizy live ile dilediğiniz an canlı yayına başlamak için ekstra hiçbir yazılım ya da uygulama indirmek gerekmiyor. Kayıtlı kullanıcılar www.fizy.com sayfasına girdiklerine “yayına başla” sekmesini tıklayarak anında dinleyicileri ile buluşabiliyor. Kullanıcılar, facebook ve twitter üzerinden kendi yayınlarının linkini dolaşıma sokarak dinleyicilere ulaşıyor. fizy, bu hizmet için herhangi bir ücret talep etmiyor.

Bu konularda ilginizi çekebilir