Flo 'çalışana arabayla' satışlara gaz verdi

Mehmet Ziylan, Flo Bonus sayesinde yüzde 47 cirosal büyüme yakaladıklarını vurguladı; yeni ödülün 'ev' olacağını söyledi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Ziylan Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ziylan, çalışanlarını performanslarına göre değerlendirerek ödüllendirdikleri Flo Bonus projesi sayesinde bir önceki yılın aynı aylardaki satışlarına göre yüzde 47 oranında cirosal büyüme gerçekleştirdiklerini bildirdi.

Ziylan Grubu'nun mağazacılık markası Flo, farklı kriterleri bir arada değerlendirerek, Mart-Nisan-Mayıs aylarını kapsayan ilk "Flo bonus" projesiyle satış danışmalarını ödüllendirdi.

Çeşitli hediyelerin verildiği ödül töreninde konuşan Ziylan, Flo Bonus sayesinde bir önceki yılın aynı aylardaki satışlarına göre yüzde 47 oranında cirosal büyüme gerçekleştirdiklerini belirtti.

Belirlenen kriterler arasında birincilik ödülünün sahibi olan İstanbul Beyoğlu mağazası personelinden Hakan Öztürk'e Peugeot 206 otomobilin anahtarını teslim eden Ziylan, Flo Bonus projesinin üçer aylık periyodlar halinde uygulanmaya devam edeceğini ve bir sonraki ödülün ev olacağını söyledi.

Erbil'e de mağaza açacak

Türkiye genelinde 73 mağazaya ulaşan Flo'yu sene sonuna kadar 100 mağazaya ulaştıracaklarını dile getiren Ziylan, yurtdışına açılma planlarını 2013 yılına göre yaptıklarını, ancak Erbil'deki fırsatları değerlendirerek orada da bir mağaza açmayı planladıklarını bildirdi.

Bu konularda ilginizi çekebilir