Forvet oyuncusu Bebe de geliyor

Beşiktaş, Manchester United'dan 21 yaşındaki forvet oyuncusu Bebe ile kiralık olarak anlaştı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Beşiktaş'ın Premier Lig ekiplerinden Manchester United'tan 21 yaşındaki forvet oyuncusu Bebe ile kiralık olarak anlaştığı öğrenildi.

Alınan bilgiye göre, siyah-beyazlılar, 1 yıllığına Portekizli futbolcuyu kiraladı. Kulüpten resmi açıklama yapılmazken bu transferin 13 Haziran Pazartesi günü İMKB'ye açıklanması bekleniyor.

Tam adı Tiago Manuel Dias Correia 21 yaşındaki Portekizli oyuncu, Portekiz İkinci Ligi takımı Estrela da Amodora'dan Portekiz ekiplerinden Vitoria de Guimares takımına, 5 hafta sonra da sürpriz şekilde Manchester United'a transfer olmuştu. Bebe, İngiltere Premier Ligi'nde forma giydiği 2 maçta gol sevinci yaşayamazken, Şampiyonlar Ligi'nde 4 maçta oynadı.

Bursa Atatürk Stadı'nda 2 Kasım 2010 tarihinde yapılan ve 3-0 konuk ekibin kazandığı Bursaspor ile Manchester United arasındaki UEFA Şampiyonlar Ligi (C) Grubu maçının 68. dakikasında oyuna giren genç oyuncu, 78. dakikada takımının 3. golünü attı.

Bebe 1 kez de İngiltere Federasyon Kupası'nda fileleri havalandırdı.

Cimbom, Ceyhun'la görüşüyor

Öte yandan Galatasaray Kulübü, Trabzonspor ile olan sözleşmesi sona eren milli futbolcu Ceyhun Gülselam'ın transferi konusunda görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş'den, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na (İMKB) gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yer alan açıklamada, ''Profesyonel futbolcu Ceyhun Gülselam'ın Profesyonel Futbol Takımımıza transferi için görüşmelere başlanmış olup, gelişmelerden kamuoyu haberdar edilecektir'' denildi.

Galatasaray, daha önce de Trabzonspor'da sözleşmesi sona eren Selçuk İnan'ı renklerine bağlamıştı.

Bu konularda ilginizi çekebilir