Fujitsu'da iki yeni yönetici

Fujitsu'da yapılan yeni atamalarla Teknoloji Satış Yöneticiliği ve Müşteri Yöneticisi pozisyonlarına yeni isimler getirildi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Fujitsu'dan yapılan yazılı açıklamada, firmanın profesyonel kadrosunu güçlendirmeye devam ettiği belirtilerek, Teknoloji Satış Departmanında Murat Arkalı'nın "Teknoloji Satış Yöneticisi", Direkt Satış Departmanında ise Can Kirazoğlu'nun "Müşteri Yöneticisi" pozisyonunda görev yapacakları belirtildi. Açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Murat Arkalı, 2002 yılında Ortadoğu Teknik Üniversitesi Elektrik ve Elektroteknik Mühendisliği Bölümü'nden mezun oldu. 2004 yılında Southern Illinois Üniversitesi'nde Elektrik ve Bilgisayar Mühendisliği alanında, 2005 yılında da Southern Methodist Üniversitesi'nde Uygulamalı Matematik alanında master yaptı. Kariyerine Master Guard-Chloride Group PLC'de Satış Müdürü olarak başlayan Arkalı 2007 yılından beri EMC Computer Systems'da Satış Yöneticisi olarak görev yapıyordu.

Can Kirazoğlu, Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun oldu. Kariyerine 1993 yılında MRM Deri Konfeksiyon şirketinde Üretim Planlanma Yönetici Yardımcısı olarak başlayan Kirazoğlu, IBM Türk'de sırasıyla İdari İşler Sorumlusu (1996), Operasyon ve İş Denetimi Sorumlusu (2004) ve son olarak da Satış Yöneticisi (2007) olarak görev yapmıştı."

Bu konularda ilginizi çekebilir