Garanti Bankası üst yönetimine atamalar

Ali Fuat Erbil, Kurumsal Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı oldu. Onur Genç, bireysel bankacılıktan sorumlu genel müdür yardımcılığına getirilirken, Didem Dinçer Başer ise şubesiz bankacılıktan sorumlu genel müdür yardımcısı olarak atandı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Garanti Bankası'nın üst yönetimine yeni atamalar yapıldı.

Bankanın yazılı açıklamasına göre, McKinsey&Company Türkiye Genel Müdürü Onur Genç, bireysel bankacılıktan sorumlu genel müdür yardımcısı oldu. Genç, Garanti'nin bireysel ve özel bankacılık ile çağrı merkezi faaliyetlerini yönetecek.

Genç, yeni görevine, gerekli yasal prosedürlerin tamamlanması ve Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumunun izninin alınmasını takiben Mart sonunda başlayacak.

Bankanın çeşitli kademelerinde 1997'den bu yana görev alan Ali Fuat Erbil de 1 Mart 2012 tarihinden itibaren kurumsal bankacılık, finansal kurumlar, yurt dışı şube ve temsilcilikler, nakit yönetiminden sorumlu genel müdür yardımcısı olarak Garanti Bankası'nın üst yönetimindeki çalışmalarına devam edecek.

Garanti'nin bireysel bankacılık işkolundan sorumlu koordinatör olarak 2005'ten bu yana görev yapan Didem Dinçer Başer ise şubesiz bankacılıktan sorumlu genel müdür yardımcısı olarak atandı. Başer yeni görevine, gerekli yasal prosedürlerin tamamlanması ve BDDK izninin ardından başlayacak.

(AA)

 

Bu konularda ilginizi çekebilir