GE Garanti, Romanya'dan ödül aldı

Garanti Bankası'nın Romanya'da faaliyet gösteren iştiraki, ülkenin en iyi bireysel internet bankası seçildi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Garanti Bankasının Romanya'da faaliyet gösteren iştiraki GE Garanti Bank, "Romanya'nın en iyi bireysel internet bankası" seçildi.

Garanti Bankasından yapılan yazılı açıklamada, GE Garanti Bank'ın, finans sektörü dergilerinden Global Finance tarafından "Romanya'da 2010'un en iyi bireysel internet bankası" seçildiği, bir önceki yılın ardından bir kez daha GE Garanti Bank'a ödülün, Global Finance dergisi editörlerinin web tasarımı, işlevsellik, güvenlik, kullanım kolaylığı ve kullanıcı sayısının artışı gibi kriterlere göre yaptığı değerlendirme sonucunda verildiği kaydedildi.

GE Garanti Bank Genel Müdürü Murat Atay, konuya ilişkin "Global Finance tarafından 2. kez bu ödüle layık görülmek bizi gururlandırdı. Garanti Bankasının Türkiye'deki deneyim ve bilgi birikiminin yanı sıra, müşteri ve teknoloji odaklı kaliteli ürün ve hizmet anlayışını Romanya'da da yaptığımız her işte aynı etkinlikle sürdürüyoruz. Kısa sürede kullanıcı sayısının hızla artması, ürünümüzün Romen halkı tarafından da takdir edildiğinin en önemli göstergesi. İnternet bankacılığında ihtiyaçlar doğrultusunda, maksimum hizmet anlayışıyla yeni ve farklı imkanlar sunmaya devam edeceğiz" değerlendirmesi yaptı.

Bu konularda ilginizi çekebilir