Gel ben sana usta kim, çırak kim göstereyim

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Başbakan Erdoğan'a yine 'Gel televizyonda tartışalım' diyerek seslendi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL-Kılıçdaroğlu, seçim çalışmaları kapsamında Bahçelievler ve Güngören'de seçim otobüsüyle dolaşarak halkı selamladı.

Güngören İnönü Caddesi'nde halka hitap eden Kılıçdaroğlu, CHP'nin projelerini anlattı.

Kılıçdaroğlu, "Biz vatandaşın aşı işi var mı diye bakıyoruz, onlar nereden biraz daha götürebiliriz diye bakıyorlar. Bunların bir sloganı vardı. Büyük düşün... Ne demek? Bu, büyük götürün demek" dedi. Daha sonra buradan Bağcılar'a geçen Kılıçdaroğlu, Bağcılar Meydanı'nda seçim otobüsünden halka seslendi.

Kılıçdaroğlu, AK Parti'yi silkeledikçe CHP'nin oyunun arttığını, AK Partinin yaptığı anketlerde de bu sonucun çıktığını savundu.

AK Parti'nin bereketsiz bir parti olduğunu, o nedenle ülkede yoksulluk ve işsizliğin bulunduğunu iddia eden CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, "Bütün dünyada liderler televizyonda çıkar tartışırlar. Recep Erdoğan, Kemal kardeşinizin karşısına çıkabilir mi? Karşıma çıkması için, geçmişi temiz olacak, kul hakkı yemeyecek ve mangal gibi yürek olacak. Çıkarsa karşıma, ustanın kim olduğu ortaya çıkacak. Gel ben sana usta kim çırak kim göstereyim" dedi.

Kılıçdaroğlu, Türkiye'de sorunların gittikçe derinleştiğini, bu sorunları çözmeye talip olduklarını bildirdi.

Bu konularda ilginizi çekebilir