Gıda Fuarı’na yoğun ilgi

Gıda ve Sağlıklı Beslenme Fuarı’nı 4 gün boyunca 3 bin 500’ü sektör profesyoneli olmak üzere yaklaşık 11 bin kişi ziyaret etti.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

BURSA-DÜNYA

Network Fuarcılık ve Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezi (Merinos AKKM) tarafından düzenlenen Gıda ve Sağlıklı Beslenme Fuarı sona erdi. Güney Marmara’nın gıda sektöründeki firmalarının yer aldığı, söyleşi panel ve çalıştaylar ile içeriği zenginleştirilen Gıda ve Sağlıklı Beslenme Fuarı’nı 4 gün boyunca 3 bin 500’ü sektör profesyoneli olmak üzere yaklaşık 11 bin kişi ziyaret etti.

Network Fuarcılık Genel Müdürü Hasan Eker, “Gıda konusunda gerçekleştirdiğimiz ilk fuar olmasına rağmen geniş paydaş desteği, nitelikli ziyaretçi kitlesi ile hedefimizin üzerinde bir fuar oldu. Fuarda ticari görüşmelerin yanı sıra üst düzey konuşmacıların olduğu toplantıları, sektör alıcıları ile satıcıların buluştuğu kahve sohbetleri gerçekleştirdik. Ayrıca sektörün 6 konusunu kapsayan çalıştay katılımı güzel oldu. Bursa’nın gastronomi kenti olması adına somut bir adımda atmış olduk” dedi. Merinos AKKM Genel Koordinatörü Hasan Çepni de üç ayda üç fuarı Bursalılarla buluşturduklarını belirterek, “Gıda ve Sağlıklı Beslenme Fuarı da Bursa’nın gıda endüstrisine ve ticaretine hitap eden ve daha çok sektör profesyonellerine yönelik hazırlanmış bir fuardı” şeklinde konuştu.

Bu konularda ilginizi çekebilir