GÜBRETAŞ'ın talihlileri hediyelerini aldı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME


İSTANBUL - GÜBRETAŞ'ın 60. yıl anısına çiftçi ve bayilere yönelik düzenlediği "GÜBRETAŞ'la Eken de Kazanıyor Biçen de" kampanyasında Diyarbakır, Mardin, Elazığ ve Siirt'ten ödül kazanan talihliler, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin'in katılımıyla Diyarbakır'da düzenlenen törenle ödüllerine sahip oldular.
Sektörün öncü şirketi GÜBRETAŞ'ın, 60. yıl anısına çiftçi ve bayilere yönelik olarak geçen yıl düzenlediği "GÜBRETAŞ'la Eken de Kazanıyor Biçen de" kampanyasına katılarak Diyarbakır, Mardin, Elazığ ve Siirt illerinden ödül kazanan talihliler, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin'in katılımıyla Diyarbakır'da gerçekleştirilen törende ödüllerini aldı.
 
14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü'nde Diyarbakır'da düzenlenen ödül törenine Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı M. Mehdi Eker ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin'in yanı sıra Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği (TKKMB) Genel Müdürü ve GÜBRETAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kutlu, Türkiye Ziraat Odaları Birliği Başkanı Şemsi Bayraktar, TKKMB Yönetim Kurulu Üyesi Necat Buğdaycı ve GÜBRETAŞ Genel Müdür Yardımcısı Tahir Okutan ile hediye kazanan çiftçiler, bayiler ve Tarım Kredi Kooperatifleri yetkilileri katıldı.
 
Törende konuşan GÜBRETAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kutlu, GÜBRETAŞ'ın son yıllarda oluşan güçlü vizyonu sayesinde Türkiye'nin büyük markaları arasında yükselişini sürdürdüğünü belirtti. Kutlu, "60. yılımızı kutlarken, bizi bugünlere taşıyan çiftçilerimize ve bayilerimize de teşekkür etmek istedik. Bu amaçla 2012'de iki büyük kampanya düzenledik. Yoğun ilgi gören kampanyalarımıza 81 ilden 1 milyon 100 binin üzerinde rekor bir katılım oldu. Noter huzurunda yapılan çekilişlerle 61 farklı ilden 344 çiftçi ve bayiye hediye verildi" diye konuştu.
1 Temmuz – 31 Aralık tarihleri arasında gerçekleşen GÜBRETAŞ'la Eken de Kazanıyor Biçen de Kampanyası'nın sonuçları 15 Şubat 2013'te Noter huzurunda yapılan çekilişle belirlenmişti. 27 Mart'tan itibaren çeşitli illerde düzenlenen ödül törenlerinin sonuncusu, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü'nde Tarım Bakanı Mehdi Eker'in de katılımıyla Diyarbakır'da yapıldı. Kampanyanın en büyük ödülü olan 2013 model traktörü Diyarbakır'dan Mehmet Erdoğan adlı çiftçi kazanırken, Siirt'ten İbrahim Öztürk de ticari araç kazanan talihli oldu. GÜBRETAŞ Diyarbakır Bölge Satış Müdürlüğü faaliyet alanındaki illerden Diyarbakır'dan 7, Mardin'den 6, Elazığ'dan 2, Siirt'ten 1 olmak üzere toplam 16 talihli törende hediyelerini teslim aldı.