Gül ve Erdoğan programlarını iptal etti

Başbakan Erdoğan, Soma'daki maden faciası nedeniyle bugün bölgeye gidiyor. Çin gezini iptal eden Cumhurbaşkanı Gül de yarın Soma’da olacak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Soma’daki maden faciası nedeniyle Çin gezisini iptal etti. Bugün kente gidecek olan Başbakan Erdoğan da haftasonu programını iptal etti.
    
Başbakan Erdoğan, Soma'daki maden faciası nedeniyle bugün bölgeye gidiyor.

Çin gezini iptal eden Cumhurbaşkanı Abdullah Gül de yarın Soma’ya gidecek. Öte yandan Gül'ün bugünkü Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Mithat Yenigün ve beraberindeki heyeti kabulü de programdan çıkarıldı.

Başbakan Erdoğan, hafta sonu yapacağı Malatya ve İstanbul programını da iptal etti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve HDP Eşbaşkanı Sebahat Tuncel bugün; MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de yarın bölgeye gidiyor.

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, ABD gezisini; Kemal Kılıçdaroğlu da İngiltere ziyaretini iptal etti.

Meclis çalışmayacak

TBMM Genel Kurulu'nda Soma'daki facia nedeniyle saygı duruşu ve grup başkanvekillerine söz verilmesinin ardından yasama çalışması yapılmadan birleşim kapanacak.

TBMM Adalet Komisyonu'nun bugünkü toplantısı, Soma'da meydana gelen maden faciası ve milli yas ilan edilmesi nedeniyle iptal edildi.

TBMM Adalet Komisyonu'nun Basın Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısını görüşmek üzere gerçekleştirilecek bugünkü toplantısı Soma'da meydana gelen maden faciası ve milli yas ilan edilmesi nedeniyle iptal edildi.

Komisyonun yarın yapılacak toplantısının yeni yargı paketi olarak belirlenen gündemi de bugüne alınarak, paketin altkomisyona sevk edilmesine karar verildi.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir