Gül'den Berkin'in babasına telefon

Cumhurbaşkanı Gül, Gezi Parkı protestoları sırasında polisin attığı biber gazı fişeğiyle vurulan ve 268 gündür yoğun bakımda olan Berkin Elvan'ın babasını aradı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL -  Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Belkin Elvan'ın babası ile bir telefon görüşmesi yaptı. Gül, görüşmede yaşananlara çok üzüldüğünü, ailenin acısını paylaştığını söyledi. Gül ayrıca Berkin Elvan'ın yaralandığı günden beri sağlık durumunu yakından takip ettiğini belirtti.

Gül'ün, "Yapabileceğimiz bir şey olursa, lütfen haber verin" demesi üzerine, baba Elvan hastane önüne gelmek isteyenlere polisin müdahale ettiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı ise, "Gereken özenin gösterilmesi, daha hassas davranılması için İstanbul valisi'ni arayacağını" ifade etti.

15 yaşındaki Berkin Elvan, Gezi Parkı protestoları sırasında  başından biber gazı fişeğiyle vurulmuştu., 267 gündür yoğun bakımda tedavi gören Berkin Elvan'ın 16 kiloya düştüğü, vücut direncinin ve beyin fonksiyonlarının azaldığı ve hayatını yaşam destek ünitesini bağlı olarak sürdürebildiği açıklanmıştı.

Bu konularda ilginizi çekebilir