Gülsan, İSO 500'de 8 basamak yükseldi

Topçuoğlu, cirolarının yükselmesindeki en önemli etkenin doğru yatırım ve inovasyon olduğunu söyledi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

GAZİANTEP - Gülsan Holding bünyesindeki Gülsan Sentetik Dokuma, Türkiye'nin en büyük sanayi kuruluşları arasında 2009 yılında 129. sıraya çıktı. Gülsan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Topçuoğlu, cirolarının yükselmesindeki en önemli etkenin "doğru yatırım ve inovasyon" yapmaları olduğunu söyledi.

Topçuoğlu, yaptığı açıklamada, Gülsan Holding bünyesindeki Gülsan Sentetik Dokuma Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin, İstanbul Sanayi Odası'nın (İSO) hazırladığı "Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Araştırması"nda yer aldığını, 2009 yılı net üretimden satışlara göre 8 basamak yükseldiğini belirtti. Topçuoğlu, "Gülsan Sentetik, Türkiye'nin en büyük sanayi kuruluşları arasında 2009 yılında 129. sırada yer aldı, 2008 verilerine göre 137. sırada bulunuyordu" dedi.

Gülsan Sentetik'in bu başarısından mutluluk duyduklarını ifade eden Topçuoğlu, şunları kaydetti:

"Doğru yatırım ve inovasyon cirolarımızın yükselmesindeki en önemli etkendir. Krize rağmen Gülsan Holding bünyesinde çalışan hiçbir personelimizin işine son vermedik, aksine istihdam sayısını da arttırdık. 2008 yılında İSO tarafından yapılan araştırmaya göre Türkiye'nin en büyük 500 sanayi kuruluşu arasında şirketimiz 137. sıradayken 2009 verilerine göre 129. sıraya geldik. Bu yükseliş planlı programlı çalışmalar, doğru yatırımlar ve modern teknolojiyi kullanmanın sonuçlarıdır. İnovasyona ve teknolojik yeniliklere önem vermemizin yanı sıra kurum içi eğitimlerle de personelimizin kendisini en iyi şekilde yetiştirmesini sağladık."

Bu konularda ilginizi çekebilir