Gümüşhane Belediye Başkanına bıçaklı saldırı

Musta Canlı, Kuşburnu, Pestil Kültür ve Turizm şenliği dönüşü sırasında bıçaklı saldırıya uğradı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

GÜMÜŞHANE Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, bıçaklı saldırı sonucu yaralandı.

Alınan bilgiye göre, kentte düzenlenen Kuşburnu, Pestil Kültür ve Turizm Şenliği kapsamında Davut Güloğlu'nun konserini izledikten sonra evine gitmek üzere konser alanından ayrılan Başkan Canlı, Fuadiye Caddesi'nde E.Ş'nin saldırısına uğradı.

Sol koltuk altından bıçakla yaralanan Canlı, vatandaşlar tarafından Gümüşhane Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Olayın ardından beraberindeki İl Emniyet Müdürü Hüseyin Ümit Yüksel ile Canlı'yı hastanede ziyaret eden Vali Enver Salihoğlu, ziyaret sonrası gazetecilere açıklama yaptı.

Canlı'nın sağlık durumunun iyi olduğunu belirten Salihoğlu, şunları söyledi:

"Belediye başkanımıza bu akşam saat 23.45 sularında ilimizde festival dolayısıyla düzenlenen konserin ardından bıçaklı bir saldırı oldu. Hafif yaralama söz konusudur. Hayati tehlikesinin olmadığını doktorlarımız söyledi. Saldırgan daha sonra güvenlik güçlerine teslim oldu. Konu adliyeye intikal etmiştir. Şüpheli, nöbetçi Cumhuriyet Savcılığının talimatı doğrultusunda gözaltına alınmış ve karakolda tutulmaktadır. Yasal işlem yapılmaktadır. Başkanımız sol koltuk altından yaralandı. Hayati tehlikesi olmayan bir yarası var. Sabaha kadar gözetim altında tutulacak. Ona göre sabah taburcu edilmesi mümkün olabilir."

 

Bu konularda ilginizi çekebilir