Gümüşhane'de feci kaza: Aynı aileden 3 kişi öldü

Gümüşhane'de kamyonun dereye yuvarlanması sonucu 4 kardeşten 3'ü hayatını kaybetti, 1'i yaralandı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Gümüşhane'de nakliye şirketine ait kamyonun dereye yuvarlanması sonucu 4 kardeşten 3'ü hayatını kaybetti, 1'i yaralandı. Kazada hayatını kaybeden kardeşlerden biri ile yarılı kurtulanın ikiz oldukları belirtendi. 

Akşam saatlerinde İl merkezine yaklaşık 25 kilometre uzaklıktaki Kırıklı köyünde, Yusuf Can Şahingöz'ün (23) kullandığı 38 LD 932 plakalı eşya nakliye şirketine ait kamyon, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu dereye yuvarlandı. 

Yaklaşık 10 metre yükseklikten yuvarlanan kamyonda bulunan Ahmet Şahingöz (13), çevredeki vatandaşların yardımıyla araçtan çıkarılarak, Gümüşhane Devlet Hastanesine kaldırıldı. 

Malik (16) ve Mustafa Şahingöz (13) ise kamyonda sıkıştı. Şahingöz kardeşleri, bulundukları yerden çıkartmak için İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ile jandarma ve sağlık ekiplerine haber verildi.  

AFAD ve jandarma ekipleri, vinçle kamyonu kaldırdı. Bu sırada, araçta sıkışan kardeşlerin cansız bedenleri akıntıya kapıldı. Şahingöz kardeşlerin cesetleri, AFAD ekiplerince daha önce tedbir amacıyla dereye kurulan ağa takıldı. Ekiplerce dereden çıkartılan Şahingöz kardeşlerin cenazeleri, Gümüşhane Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. 

Kayseri'den yüklenen eşyayı Trabzon'a getirdikten sonra dönüş yolunda kaza geçiren Şahingöz kardeşlerden hayatını kaybeden, Mustafa ile yaralı Ahmet Şahingöz'ün ikiz olduğu belirlendi. 

Kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapanan Gümüşhane-Erzincan karayolu, çalışmanın ardından ulaşıma açıldı.