Haftanın vizyon filmleri - Fragmanları izleyebilirsiniz

Bu hafta 7 film vizyona giriyor. Gerilim, komedi, dram gibi türlerde filmlerin gösterime girdiği haftada aksiyon filmi isteyenler Men in Black 3 seyredilebilir. Haftanın öne çıkan yapımı ise Edward Norton'lu Moonrise Kingdom.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

İSTANBUL  - Bu hafta 7 yeni film vizyona giriyor. Eğlenceli uzaylı komedisi "Men in Black-Siyah Giyen Adamlar" 3. Filmi ile haftanın öne çıkan filmi. Haftanın bir diğer dikkat çeken yapımı ise dev isimlerin başrolü paylaştığı "Moonrise Kingdom".  "Canavarlar Sofrası" haftanın tek yerli yapımı. "Sevimli Kedi İşbaşında" çocuklar için gösterime girerken, gerilim severler Fransız yapımı Şeytanın Yüzü’nü izleyebilecek. Angelina Jolie'nin yazıp yönettiği olduğu "Kan ve Aşk" ile Milla Jovovich’in "Edepsiz Kız" beyazperdede güzel kadınlar görmeyi sevenler için haftanın alternatiflerini oluşturuyor.

Siyah Giyen Adamlar - Men in Black 3

3 boyutlu olarak da seyredilebilecek olan Siyah Giyen Adamlar, çok beğenilince devamı çekilen filmlerden. Filmin başrolünde Will Smith ve Tommy Lee Curtis oynuyor. Eğlenceli bir seyirlik sunması beklenen film, temel olarak uzaylılar ve onların peşindeki siyah giyen ajanların absürt hikayelerini anlatıyor. 1960’lara yolculuk edip bir ajanı öldürerek tarihi değiştirmeyi amaçlayan bir uzaylının peşine takılan ajanlarımız,  yine birbirinden eğlenceli olaylara imza atıyorlar.

 

Moonrise Kingdom

Usta yönetmen Wes Anderson’un filmi Moonrise Kingdom, kadrosunda dev isimlere yer veriyor. Edward Norton, Bruce Willis, Bill Murray, Harvey Keitel, Tilda Swinton, Frances McDormand gibi her biri tek başına bir filmi sırtlayabilecek oyuncuların bir araya geldiği filmde, ABD’nin kuzey eyaletlerinde yaşayan iki genç sevgilinin evden kaçası üzerine onları bulmak için bir araya gelen ekibin hikayesini anlatıyor.
 

 

Canavarlar Sofrası

48. antalya altın portakal film festivali'nde jüri özel ödülü alan Türk filmi "Canavarlar Sofrası" haftanın tek yerli yapımı. 23. Ankara Uluslararası Film Festivali'nden de 5 ödülle ayrılan film, deneysel bir çalışma sayılabilir. İran asıllı, yönetmen Ramin Matin'in sinemada farklılık arayanlar için seyre değer.
 

 

Sevimli Kedi İşbaşında

Arjantin ve Meksika ortak yapımı olan Sevimli Kedi İşbaşında haftanın animasyon filmi olarak çocukları ile vakit geçirmek isteyenler için tek alternatif. Yekta Kopan’ın seslendirmesi ile 70’den fazla salonda gösterime giren film, 90 dakikalık süresi ile vizyonda.
 

Şeytanın Yüzü - Le Moine

Yalnızca 5 kopya ile gösterime giren Fransız filmi Şeytanın Yüzü (Le Moine), gerilim severler için ortalama bir seyir keyfi sunuyor. Fransa’nın en gözde aktörlerinden Vincent Cassel’in başrolünde olduğu film, 17. Yüzyıl Madrid’inde geçiyor. Matthew Lewis’in romanından uyarlanan filmin yönetmeni ise Dominik Moll. 6 yıl aradan sonra kamera arkasına geçen yönetmen, aynı zamanda filmin senaryosuna da imza atıyor.

 

Kan ve Aşk - In the Land of Blood and Honey

Türkiye'de "Kanlı Aşk" adıyla gösterime filmi yazan ve yöneten isim oldukça tanıdık; Angelina Jolie. İkinci yönetmenlik denemesi ile seyirciden yine iyi not alamayan Jolie, Bosna savaşında yaşanan bir aşk öyküsünü anlatıyor.

 

Edepsiz Kız – Dirty Girl

Ülkemize 2 yıl rötarlı olarak gelen Dirty Girl – Edepsiz Kız, 1987’de geçen bir liselinin hikayesi. ABD liselisi bir genç kızın hikayesini anlatan filmde güzelliği dillere destan Milla Jovovich de yer alıyor. Yönetmenliğini ve yazarlığını Abe Syvlia’nın yaptığı film az sayıda salonda gösterime giriyor.


 

Bu konularda ilginizi çekebilir