Haftanın vizyon filmleri Fragmanları izleyebilirsiniz

Bu hafta 4 yeni film vizyonda. Haftanın beklenen filmlerinden olan Promethues ile Pamuk Prenses ve Avcı yanında iki de alternatif film sinemaseverler için gösterime giriyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

Uğur Yılmaz

İSTANBUL - Bu hafta 4 yeni film vizyona giriyor. Hem Pamuk Prenses ve Avcı’da hem de Prometheus’da oynayan Charlize Theron haftanın öne çıkan ismi olarak dikkat çekiyor.  31. İstanbul Film Festivali’nde de gösterilen Aramızda Bebek Var ile yavaş tempolu Arıza Aşk haftanın diğer filmleri.


Prometheus

Kara Şahin Düştü, Gladyatör, Amerikan Gangsterleri gibi unutulmaz filmlere imza atan yönetmen Ridley Scott’ın son filmi Prometheus. 3 boyutlu olarak izlenebilecek olan gerilim filminin yazarı da tanıdık sayılabilecek bir isim Damon Lindelof. Issız bir adaya düşen uçaktan kurtulan 42 kişinin hikayesinin anlatıldığı ve dünya dizi tarihine yeni bir yön veren “Lost” dizisinin de yazarlarından olan Lindelof, usta yönetmenle birlikte sıra dışı bir filme imza atmış durumda.

İnsanlığın kökenine ilişkin ipuçları yakalayan bir grup kaşifin, evrenin en karanlık köşelerinden birine yaptığı yolculuğu anlatan film,  grubun insan soyunu sona erdirecek bir düşmanla karşılaşması ile devam ediyor.

Alien ve Blade Runner gibi bilim kurgu tarihine geçmiş filmlerin de yönetmeni olan Ridley Scott’ın bu türde uzun aradan sonra çektiği son filmi Prometheus haftanın öne çıkan yapımı.

Bu konularda ilginizi çekebilir