Halaçoğlu görevinden alındı

Yusuf Halaçoğlu TBMM Grup Başkanvekilliği görevinden alındı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

TBMM Başkanlığı seçimlerinde CHP Grup Başkanvekili Levent Gök’le görüşmesinde, “Baykal seçilebilir. Çünkü biz grubu serbest bırakacağız” dediği iddiasıyla gündeme gelen, daha sonra CHP ile ilgili, “Biz eğer Sayın Baykal’ı desteklemiş olsaydık, AKP’nin tabiriyle ‘Dinsiz bir partinin inançsız bir partinin adamını seçtiniz’ diye bize yükleneceklerdi” sözleriyle tepki çeken Halaçoğlu, TBMM Grup Başkanvekilliği görevinden alındı. 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın yazılı açıklamasında Halaçoğlu’nun görevden alındığını kaydetti. Halaçoğlu’nun yerine henüz atama yapılmadığı öğrenildi. 

'Kırgın değilim'

Görevden alınmasıyla ilgili olarak Hürriyet’e açıklama yapan Halaçoğlu, “Doğru, görevimden alındım. Normaldir, nasıl geldiysem öyle giderim. Böyle uygun görüldü. Benim açımdan bir sıkıntı yok. Konuşuldu benimle böylesi daha iyi olur diye düşünüldü. Hiçbir kırgınlığım yok, kırgın değilim. Gelirken de kırgın değildim, giderken de kırgın değilim. Yaptığım açıklamadan dolayı alınıp alınmadığım önemli değil. Ben partime sağdığım. Çalışmalarıma devam edeceğim” dedi.

Bu konularda ilginizi çekebilir