Haliç'te feci kaza: 2 ölü, 2 yaralı

Beyoğlu'nda, Haliç Köprüsü Bakırköy istikametinde belediyeye ait temizlik aracına çarpan otomobilde bulunan 2 kişi öldü, 2 kişi ağır yaralandı. Alev alan aracı itfaiye ekipleri söndürdü.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Beyoğlu'nda, belediyeye ait temizlik aracına çarpan otomobilde bulunan 2 kişi öldü, 2 kişi ağır yaralandı. 

Alınan bilgiye göre, Haliç Köprüsü Bakırköy istikametinde 34 FG 2993 plakalı otomobil, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait ait temizlik aracına arkadan çarptı. Yanmaya başlayan otomobildeki biri kadın 4 kişi, belediye temizlik işçileri ve vatandaşlarca araçtan çıkarıldı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, kısa sürede yanan otomobili söndürdü, sağlık ekipleri ise kalpleri duran 4 yaralıya müdahale etti.  

Kalp masajı ve suni solunum sonucu hayata döndürülen Gözde Sezer, Şişli Etfal Etiğim ve Araştırma Hastanesi'ne, üzerinden kimlik çıkmayan erkek yaralı ise Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.  

12-046.jpg

Sağlık ekipleri, Turgay Güzel ile isminin Mert olduğu öğrenilen diğer yaralılar için yaklaşık 45 dakika kalp masajı ve suni solunum yaptı. Olay yerindeki müdahalenin ardından ambulansa alınan Turgay Güzel, Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürülürken hayatını kaybetti, Mert de kaldırıldığı Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde kurtarılamadı.  

22-027.jpg

Haliç Köprüsü, kaza nedeniyle bir süre ulaşıma kapalı kaldı. 

Bu konularda ilginizi çekebilir