Halk Bankası, 60 şube açıp, 2 bin eleman alacak

Açılacak 60 şubenin 30'u İstanbul ve çevresinde olacak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

EDİRNE - Türkiye Halk Bankası Genel Müdür Yardımcısı Selahattin Süleymanoğlu, 2009 yılında bin eleman aldıklarını, bu yıl da hedeflerinin 60 yeni şube açmak ve 2 bin eleman almak olduğunu söyledi.

Süleymanoğlu, Edirne'nin Keşan ilçesinde Halk Bankası Şubesi'ne kalitenin ve başarının simgesi olan "Mavi Yıldız" takma töreninde yaptığı açıklamada, amaçlarının daha iyi hizmet vermek olduğunu bildirdi.

Halk Bankası'nın 2009 yılını yüzde 60 karla kapattığını kaydeden Süleymanoğlu, şunları kaydetti:

"Tabii bu karın nerelerden geldiği çok önemli. 2009 kriz döneminde Türk bankacılık sektörünün kullandırdığı her 100 liranın 28 lirasını bankamız kullandırdı. Çok önemli bir şey bu. Tüm dünyayı etkileyen ekonomik krizi hissetmememizin sebeplerinden biri de Halk Bankası.

Halk Bankası 2009 yılında hiçbir kredisini geri çağırmadı. Her müşterinin ayağına giderek kredi verdi. İhtiyacı olana verdi. Kredisini ödeyeceklere verdi. Onları da seçti. 2010 yılında da bu başarımızı katlayarak devam ettireceğiz."

Hedef 60 şube, 2 bin eleman

Geçen yıl bin eleman aldıklarını anımsatan Süleymanoğlu, bu yıl ise hedeflerinin 60 yeni şube açmak ve 2 bin eleman almak olduğunu kaydetti.

Bankalarının büyüdüğüne işaret eden Süleymanoğlu, büyüdükçe hem şube açacaklarını, hem de eleman alacaklarını, açılacak 60 şubenin 30'unun İstanbul ve civarında olacağını bildirdi.

Süleymanoğlu, "Nerede ticaret dönecekse biz orada olacağız" şeklinde sözlerini tamamladı.

Daha sonda yapılan törende başarılı hizmetler veren Keşan Halk Bankası Şubesine,"Mavi Yıldız" takıldı.

Törene Keşan Kaymakamı Metin Borazan, Belediye Başkanı Mehmet Özcan, odaların ve kooperatiflerin temsilcileri katıldı.

Bu konularda ilginizi çekebilir