Halka Arz Seferberliği Bursa Zirvesi yarın başlıyor

Zirve, BTSO'ya kayıtlı şirketlerin üst düzey yöneticilerini, halka arz sürecinin tüm aşamalarında görev alan uzmanlar ve kurumlarla bir araya getirecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

BURSA - Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), İstanbul Menkul Kıymetler Borsası (İMKB), Türkiye Sermaye Piyasası Aracı Kuruluşları Birliği (TSPAKB) ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odasının (BTSO) işbirliğiyle düzenlenen "Halka Arz Seferberliği Bursa Zirvesi", yarın başlayacak.

BTSO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, SPK, TOBB, İMKB ve TSPAKB'ın 2008 yılında imzaladıkları işbirliği protokolüyle başlatılan "Halka Arz Seferberliği" kapsamında ilki geçen mayıs ayında İstanbul'da gerçekleştirilen zirvenin ikincisi, Bursa'da gerçekleştirilecek.

Şirketleri halka arz yoluyla fon temini ve finansman sağlamaları konusunda bilgilendirmek ve bilinçlendirmek amacıyla düzenlenen zirve, BTSO'ya kayıtlı şirketlerin üst düzey yöneticilerini, halka arz sürecinin tüm aşamalarında görev alan uzmanlar ve kurumlarla bir araya getirecek.

Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde yapılacak zirve, 24 Kasımda sona erecek.

Bu konularda ilginizi çekebilir