”Halkımızın tercihi başımızın üstündedir”

Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, seçim çalışmalarını Antalya'nın Manavgat ilçesinde sürdürdü.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 ANTALYA - Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, "Halkımızın tercihi başımızın üstündedir. Yaşasın demokrasi" dedi.

Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, seçim çalışmalarını Antalya'nın Manavgat ilçesinde sürdürdü. AK Parti Manavgat Belediye Başkan adayı Halil İbrahim Kendiroğlu ile ilçe merkezinde yürüyen Bakan Şahin, seçim otobüsüne bağlı mikrofonla vatandaşları selamladı. Bakan Şahin, partisinin adayını tanıtarak, vatandaşlardan yerel seçimlerde Kendiroğlu'nu desteklemelerini istedi.

AK Parti'nin belediyecilik hizmetlerindeki farkının ortada olduğunu dile getiren Şahin, "Tüm partilerin adayları yarışacak. Seçimin Manavgat'a da hayırlı olmasını diliyorum. Halkımızın tercihi başımızın üstündedir. Yaşasın demokrasi" dedi.

İlçe merkezindeki yürüyüşü sırasında Bakan Şahin'in yanına gelen bir kadın, belediye başkan adayını ne zaman belirlediklerini sordu. Şahin, adayın temayül yoklamasının ardından, şubat ayında belirlendiğini dile getirdi.

Bakan Şahin'in Manavgat'ta aday adaylarının tanıtıldığı geceye de katıldığını belirtmesi üzerine, ismini vermeyen bir kadın, "Evet o gece başkan adayı gözünüzden belliydi" dedi. Şahin de "Adayları ben belirlemiyorum" yanıtını verdi.

Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, ilçe merkezindeki gezisi sırasında CHP Antalya Milletvekili Osman Kaptan ve CHP Manavgat Belediye Başkan Adayı Şükrü Sözen ile karşılaştı. Bakan Şahin ve CHP'liler birbirlerine sarılarak seçimde birbirlerine başarı dilediler.

Şahin daha sonra pazar günü beyin kanaması sonucu vefat eden Oymapınar Belediye Başkanı ve partisinin belediye başkan adayı Mehmet Bozkurt'un babası Mehmet Ali Bozkurt'un evine taziye ziyaretinde bulundu.

Ziyaretin ardından belde halkının evin yakınında toplandığını gören Şahin, üzüntüsünü dile getirerek, vatandaşlara başsağlığı diledi.

Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, Gündoğdu beldesinde de partisinin Belediye Başkan adayı Hüseyin Nalcı'nın seçim ofisini ziyaret etti. Burada toplanan partililere seslenen Şahin, yerel seçim heyecanını her gittiği yerde gördüğünü söyledi. Partisinin adayı Hüseyin Nalcı'nın meslektaşı olduğunu ve beldeye yönelik projeleri bulunduğunu ifade eden Şahin, "Hüseyin Nalcı'nın projelerinin hayata geçmesi için merkezi hükümetin desteğine ihtiyacı var. Bu projelerin en büyük destekçisi de ben olacağım" dedi.

Bakan Şahin, halkın vereceği desteğin şevklerini arttıracağını sözlerine ekledi.