Hayatı film oluyor

Cumhurbaşkanlığı seçim yarışından olaylı bir şekilde ayrılan eski IMF Başkanı Dominique Strauss-Kahn'ın hayatı film oluyor. Kahn'ı ünlü aktör Gerard Depardieu canlandıracak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

PARİS - Fransa'nın ünlü oyuncularından Gerard Depardieu, New York'taki skandalın ardından cumhurbaşkanlığı seçim yarışının dışında kalan eski IMF başkanı Dominique Strauss-Kahn'ın beyaz perdede canlandıracak. İsviçre radyosuna konuşan ünlü aktör, yönetmen Abel Ferrara'ın eski IMF başkanıyla ilgili çekeceği filmde rol alacağını söyledi.

Dominique Strauss-Kahn'ı sevmediğini ve sevimsiz bulduğunu belirten Depardieu, "O diğer bütün Fransızlar gibi kibirli, ben Fransızları da çok sevmiyorum. Strauss-Kahn tam bir Fransız ve kibirli. Ben bu rolü oynayabilirim" diye konuştu. Depardieu, ABD'daki duruşmalar sırasında hiç duygulanmadığını belirterek, "Çünkü haysiyet ve onuru olmayanlara hiç bir sempatim yok" dedi. Amerikalı Abel Ferrara'ın çekeceği filmde, eski IMF başkanının televizyon yıldızı olan eşini ise yine ünlü bir Fransız yıldız Isabelle Adjani oynayacak.

(AA)

Bu konularda ilginizi çekebilir