HGS etiketini hangi bankalar satıyor?

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 
Otoyollar ve İstanbul boğaz köprülerindeki ücret ödeme gişelerinde kullanılan Kartlı Geçiş Sistemi (KGS), 1 Ocak'tan itibaren yerini gişelerde durmadan geçişi sağlayan Hızlı Geçiş Sistemi'ne (HGS) bırakacak.
 
Bazı bankalar da PTT Genel Müdürlüğü ile işbirliğine giderek köprü ve otoyollarda yeni bir geçiş sistemi olan Hızlı Geçiş (HGS) etiketi satışı yapmaya başlıyor.
 
[PAGE]
is.jpg
 
İş Bankası
Türkiye İş Bankası PTT Genel Müdürlüğü ile işbirliğine giderek köprü ve otoyollarda yeni bir geçiş sistemi olan Hızlı Geçiş (HGS) etiketi satışı yapmaya başlıyor. 
PTT'den yapılan açıklamaya göre, PTT Yönetim Kurul başkanı ve Genel Müdürü Osman Tural ve İş Bankası Genel müdürü Adnan Bali'nin söz konusu işbirliğine ilişkin açıklamalarda bulunacağı basın toplantısı yarın İstanbul'daki İş Kuleleri'nde yapılacak.
 
[PAGE]
albaraka-turk-106-subesini-ankarada-acti-2.jpg
 
Albaraka
Albaraka şubelerinde HGS, 18 Aralık tarihinden itibaren satışa sunulacak.
 
Albaraka Genel Müdürü Fahrettin Yahşi, yaptığı yazılı açıklamada, bankanın KGS gişelerinin kapanmasına iki hafta kala KGS'den HGS'ye geçiş yapmak isteyenler için Türkiye genelindeki 137 şubeleri ile hizmet sunacaklarını söyledi. Böylelikle müşterilerin bakiyeleri azaldığında hesaplarından yükleme yapabileceğini, hesaplarına veya kredi kartlarına otomatik ödeme talimatı verebileceklerini belirten Yahşi, "En önemlisi bakiyesi azalan ürünler için müşterilerimize SMS ile bilgilendirme yapacağız" dedi. 
 
[PAGE]
17887.jpg
 
Garanti Bankası
Garanti Bankası da "KGS'de son gün 31 Aralık! Otoyol köprü geçişi için HGS etiketiniz 20 Aralık'ta Garanti şubeleri ve internet şubesinde hazır" mesajıyla müşterilerine HGS satışını duyurdu.
Bu konularda ilginizi çekebilir