Hırsız-polis kovalamacası kazayla bitti

Banşkentte çalıntı otomobille bir marketten çok sayıda sigara çaldıkları belirtilen 3 zanlı, kaçarken polis aracına ve park halindeki otomobillere çarparak kaza yaptı. Kazada, 3 zanlı ile 2 polis memuru yaralandı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - Banşkentte çalıntı otomobille bir marketten çok sayıda sigara çaldıkları belirtilen 3 hırsız zanlısı, kaçarken polis aracına ve park halindeki otomobillere çarparak kaza yaptı. Kazada, 3 hırsız zanlısı ağır yaralanırken, 2 polis memuru da yaralandı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, hırsız zanlıları Y. Ö, O. Ç. ve M. G'nin düz kontak yapmak suretiyle çaldıkları 06 RYV 15 plakalı otomobille bir marketten hırsızlık yaptıklarını belirledi.  

Bunun üzerine başlayan hırsız-polis kovalamacasında söz konusu çalıntı otomobil ile 3 zanlı Nenehatun Caddesi'nde polis ekiplerinin otomobiline ve park halindeki 2 otomobile ön taraftan çarptı.  

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda 112 Acil Servis ekibi ile İtfaiye ekipleri sevk edildi. Kazada, ağır yaralanan hırsız zanlıları ile polis memurları ambulanslarla Numune ve Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanelerine kaldırıldı. Zanlıların hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.  

Çalıntı otomobil içinde çalıntı olduğu iddia edilen çok sayıda sigara paketi gözlenirken, zanlıların da eldivenli oldukları dikkati çekti.