HTC, Wildfire ile 'sosyalleştirecek'

HTC'nin gençlere özel geliştirdiği Android modeli Wildfire, sosyal ağlar konusunda oldukça iddialı iddialı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Akıllı telefon üreticisi HTC Corporation, en popüler sosyal ağları bir araya getiren HTC Sense™ tabanlı yeni Android telefonu Wildfire™'ı tanıttı. Kişileri merkeze alarak telefonu daha kolay ve doğal çalışır hale getiren HTC Sense arayüzü sayesinde HTC Wildfire, kullanıcılarının bağlantılarını korumasını sağlıyor.

HTC'nin Facebook, Twitter ve Flickr gibi sosyal ağların içeriğini organize bir güncelleme akışında bir araya getirip gösteren Friend Stream uygulaması sayesinde kullanıcılar, mesajları, yorumları, uyarı ve fotoğrafları anında takip edebilecek.

HTC Wildfire, adres defterine kayıtlı her bir kişiyle ilgili, son konuşma zamanı, SMS'ler, e-postalar ve sosyal ağ güncellemeleri gibi yakın zamanlı iletişim bilgilerini de adres defterinde gösteriyor. Telefon, HTC Caller ID sayesinde arayanın Facebook profil fotoğrafı ve son güncellemesi ile birlikte eğer yaklaşıyorsa doğum gününe dair bir hatırlatma da verebiliyor.

3,2 inç kapasitif dokunmatik ekranı sayesinde fotoğraf görüntüleyip, paylaşmayı kolaylaştıran yeni cihazın 5 megapiksel otomatik odaklı kamerası, LED flaşı, 3.5 mm ses portu ve microSD kart girişi nulunuyor.

Kırmızı, beyaz ve kahverengi modelleri bulunan HTC Wildfire, 2010 yılı üçüncü çeyreğinden itibaren Avrupa ve Asya pazarlarında satışa sunulacak.

Bu konularda ilginizi çekebilir