Hürriyet'te yeni atama

Hürriyet Mali İşler Grup Başkanlığı ve Mali İşlerden Sorumlu İcra Kurulu Üyeliği'ne Dursun Ali Yılmaz atandı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME
İSTANBUL - Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş., Mali İşler Grup Başkanlığı ve Mali İşlerden Sorumlu İcra Kurulu (Yürütme Komitesi) Üyeliği görevine bugünden geçerli olmak üzere Dursun Ali Yılmaz'ın atandığını bildirdi.
Hürriyet'in Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayımlanan özel durum açıklamasına göre, 1958 Rize doğumlu olan Dursun Ali Yılmaz, 1982 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi Ekonomi Bölümü'nden mezun oldu ve 1988 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme Bölümü'nde yüksek lisans eğitimini tamamladı.
İş hayatına 1982 yılında Özdemir Çelik Döküm Sanayi A.Ş.'de İşletme Müdürü olarak başlayan Yılmaz, Anadolu Denizcilik A.Ş., Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş. ve Hacı Ömer Sabancı Holding A.Ş.'nin Mali İşler Bölümlerinde çeşitli kademelerde çalıştıktan sonra 1993-1995 yılları arasında Hürriyet'in Bütçe ve Mali Analizler Müdürlüğü görevinde bulundu.
Sonraki 10 yıl boyunca  Akın Tekstil A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan D.Ali Yılmaz, 2005 yılında ise Mali ve İdari İşler Koordinatörü olarak Doğan Yayın Holding A.Ş.'ye katıldı.
Bu konularda ilginizi çekebilir