Ideal Heating İngiltere'de "Kraliçe Ödülü"nü aldı

İngiltere iş dünyasının prestijli "Kraliçe Ödülü-The Oueen's Award" İnovasyon dalında Termo Teknik'in bağlı bulunduğu Ideal Stelrad Group'un (ISG) Ideal Heating şirketine verildi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

İSTANBUL - İngiliz iş dünyasının prestijli "Kraliçe Ödülü-The Queen's Award" inovasyon dalında,  yoğuşmalı Logic kombi serisinin geliştirilmesinde gösterdiği başarıdan ötürü Ideal Heating şirketine verildi. Ideal Heating, Termo Teknik'in de bağlı bulunduğu Ideal Stelrad Group'un (ISG) bünyesinde faaliyet gösteriyor. Termo Teknik 2011 yılından beri Logic Kombi'yi Türkiye'de satıyor ve servis desteği veriyor. Ödüle, Ticari başarı ve İnovasyon ve kriterlerine göre en üst düzeyde mükemmellik gösteren İngiliz şirketleri layık görülüyor.
1965 yılından bu yana dağıtılan ödül için her yıl birlerce şirket başvuruyor. Ödüle aday olabilecek şirketler Başbakanlığa bağlı bir komisyon tarafından Kraliyet Ailesine sunuluyor ve ardından seçim yapılıyor. Ödüle hak kazanan firmalar, dünya çapında tanınma ve basında geniş yer alma gibi pek çok avantajın yanı sıra, beş yıl boyunca ödül amblemini kurumsal belgelerinde,  web sitelerinde,  kartvizitlerde kullanma hakkına sahip bulunuyor. 
 Ideal Heating'e inovasyon dalında ödülü getiren yoğuşmalı Logic kombilerin Türkiye'de satışı ve servis desteği Termo Teknik tarafından sağlanıyor. Dünyada çok az tesiste bulunan 6 Sigma yönetim sistemi ile sıfıra yakın bir hata ile  üretilen Logic serisi  sınıfının en yüksek enerji verimliliğine ve en küçük boyutlarına sahip kombileri olarak biliniyor. Türkiye'de kısa zamanda sevilerek kullanılmaya başlanan Logic mutfakta, iki ayrı banyoda ve ısıtmada aynı anda yeterli sıcak su sağlayabilen, yüksek performanslı, tasarruflu, az yer kaplayan yapısı ile dikkat çekiyor.
Yüzde 107.5 enerji verimliliği, 70 santim boya, 26 kw ısıl gücü ve 35 kw sıcak su kapasitesine sahip olan kombi, olağanüstü verimlilik, 11 farklı emniyet sistemi ve Ideal Heating tarafından geliştirilen patentli susturucu nedeniyle sessiz çalışma özelliklerini bünyesinde topluyor.