İdeal Home 25 Mart'ta kapılarını açıyor

4.Uluslararası İdeal Home Züccaciye, Ev Eşyaları ve Çeyiz fuarı, 25- 28 Mart 2010 tarihleri arasında Tüyap'ta düzenlenecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL –Züccaciye, ev tekstili, çeyiz ve tüm ev eşyalarının vitrine çıkacağı 4.Uluslararası İdeal Home Fuarı 25 Mart’ta ziyaretçilerini ağırlayacak.

40 bin metrekarelik alanda gerçekleşecek olan fuarda Züccaciye, Ev tekstili, Çeyiz ve tüm Ev Eşyaları birlikte sunulacak. 

Sektördeki yapısal değişim ve yenilikleri, tüketici tercihlerindeki yansımaları ön plana çıkaracak ve ziyaretçilerin sektörel yeniliklerden haberdar olmasını sağlayacak olan fuar, perakende sektöründeki firmaların gelişimine ve değişimine de ışık tutacak. 

Yeni pazar fırsatları

İdeal Home, katılımcıların yurtiçinde ve uluslararası platformda yeni iş imkanlarına katkı sağlamakla beraber, ev düzenlenmesini hem iç pazarda hem de dış pazarda takip edebilme imkanı sunacak.

Sektörün önde gelen ulusal ve uluslararası tüm katılımcı firma ve markalarıyla, yerli ve yabancı ziyaretçileriyle sektörün önemli bir ivme kazanmasını sağlayan İdeal Home’a satış temsilcileri, profesyonel satın alma heyetleri, bayii ve distribütörler olmak üzere birçok ziyaretçi katılacak.

Fuarın odak noktası yeni ürünler ve yeni tasarımlar olarak belirlenirken, fuarda tanıtılacak ürünler yeni sezon ürünlerinden oluşacak.  2010 yılının modasına yön verecek pek çok yenilik, sektördeki son durumu yansıtacak.

Sektörde bir ilk: Outlet Hall

4.Uluslararası İdeal Home Züccaciye, Ev Eşyaları ve Çeyiz Fuarı’nda bu sene bir ilk olarak bir hall ‘Outlet Hall’ olarak kullanılacak. Ünlü markalar daha uygun fiyatlarla satış bağlantısı yapma, promosyon ve indirimlerini de tüm müşterilere sunma imkanı bulacak.

Bu konularda ilginizi çekebilir