İhracatın Yıldızları'na ödül

Dünya Gazetesi ve DHL Expres işbirliğiyle yedincisi düzenlenen 'İhracatın Yıldızları' yarışmasında dereceye giren şirketlere ödülleri bu akşam verilecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Dünya Gazetesi ve DHL Express işbirliği ile düzenlenen ve Akbank'ın ana sponsor olarak desteklediği İhracatın Yıldızları yarışmasını kazanan firmalara ödülleri, 2 Mayıs 2011 Pazartesi akşamı Dış Ticaretten sorumlu Devlet Bakanı Zafer Çağlayan'ın da katılımıyla düzenlenecek törenle verilecek.

DHL Express'ten yapılan açıklamaya göre, Türkiye ihracatının geliştirilmesi ve ihracatın ülke ekonomisindeki payının artırılmasına yönelik olarak gerçekleştirilen 'İhracatın Yıldızları' yarışmasının bu yıl yedincisi düzenlenecek.

Sektörde yer alan firmaları ödüllendirerek teşvik etmeyi amaçlayan yarışmada 4 kategoride ödül verilecek. Değerlendirme yapılacak kategoriler ''Kreatif Ürün'', ''Yeni Pazar-Pazar Çeşitliliği'', ''e-İhracat'' ve Seçici Kurulun yapacağı değerlendirme ile özel nitelik taşıyan faaliyetlerinden dolayı öne çıkan firma, kurum ve kuruluşların değerlendirmeye alındığı ''Özel Ödüller'' olarak belirlendi.

DHL Express Türkiye, ''Kreatif Ürün'', ''Yeni Pazar-Pazar Çeşitliliği'' ve ''e–İhracat'' alanlarında, her kategorinin ilk üçüne girmeyi başaran şirketlere belirli miktarlarda yurt dışına ücretsiz gönderi hakkı tanıyacak.

Bu konularda ilginizi çekebilir