İhsanoğlu'dan TÜSİAD'a ziyaret

CHP ve MHP’nin ortak cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, TÜSİAD'ı ziyaret etti. İhsanoğlu ''Bu ziyarette Sayın Başkan ve arkadaşlarıyla yaptığım görüşmeden dolayı mutlu oldum. Mutluyum ve umutluyum'' dedi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Cumhurbaşkanı adayı Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu, Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği'ni (TÜSİAD) ziyaret etti. Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmalarını sürdüren İhsanoğlu, TÜSİAD Genel Merkezi'ne gelişinde TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Dinçer tarafından karşılandı.

Yaklaşık bir saat süren ve basına kapalı gerçekleşen ziyaretin ardından İhsanoğlu ve Dinçer, görüşmeye ilişkin kısa bir değerlendirmede bulundu. Ekmeleddin İhsanoğlu, bütün sivil toplum kuruluşlarına ziyaretler gerçekleştirdiklerini ve  bu ziyaretlerden dolayı çok memnun olduklarını belirterek, sivil toplum kuruluşlarında cumhurbaşkanı seçimine karşı büyük ilgi olduğunu söyledi.

"Mutluyum ve umutluyum"

Herkesin bu seçimlerin medeni ve seviyeli bir şekilde geçmesi ve ülkeye hayırlı olmasını dilediğini aktaran İhsanoğlu, "TÜSİAD'ı ziyaret etmek, bu gezinin çok önemli bir adımıdır. Ülkemizde ekonominin, sanayinin en büyük kuruluşlarının, ekonomimizi geliştiren, büyüten insanların bu teşkilatta bulunması, refahın genişlemesi ve refahın artması açısından önemlidir. Ben bu ziyarette Sayın Başkan ve arkadaşlarıyla yaptığım görüşmeden dolayı mutlu oldum. Mutluyum ve umutluyum" diye konuştu.

Dinçer: Hayırlı olmasını diliyorum

TÜSİAD Başkanı Haluk Dinçer ise İhsanoğlu'nun TÜSİAD'ı ziyaretinin kendilerini memnun ettiğini belirterek, "Kendisinin cumhurbaşkanlığı adaylığının ülkemiz, milletimiz, demokrasimiz için hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Bu konularda ilginizi çekebilir