İki metrobüs çarpıştı: Çok sayıda yaralı var

Balat Ayvansaray'da iki metrobüs birbirine girdi. Kazada 3'ü ağır, 10 yaralı var

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Avcılar istikametinde seyreden iki metrobüs Ayvansaray durağını geçtikten sonra çarpıştı. kazada 3'ü ağır 16 kişi yaralandı. Yaralılar çevredeki hastanelere ambulansla götürüldü.. Edinilen bilgiye göre kaza 16.30 sıralarında meydana gelde. Ayvansaray durağını geçen metrobüs aynı istikamette seyreden bir başka metrobüse çarptı. Yaralı sayısının fazla olması nedeniyle çok sayıda ambulans kaza yerine yönlendirildi. Ambulanslar yaralıları çevre hastanelere götürdü. Hastaneye götürülen 16 yaralıdan 3'ünün durumunun ağır olduğu bildirildi. 

İETT: Kazanın nedeni bir yolcu

İETT, Ayvansaray Metrobüs durağında yaşanan kaza nedeniyle yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada kazanın sebebi olarak, "Kaza bir metrobüs yolcu indirirken diğer metrobüsün yolcu indiren metrobüse çarpmasıyla meydana geldi. Kazanın sebebinin ise bir yolcunun metrobüs şoförüne fiziksel müdahalede bulunmasıyla gerçekleştiği öğrenildi" denildi. 
İETT'nin açıklamasında şu ifadelere yer verildi:
"Ayvansaray'da saat 16.20'de meydana gelen Metrobüs kazasında yaralanan 9 kişi ambulanslarla çevre hastanelere sevk edildi. Yolcuların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Metrobüs yolundaki kazanın ardından yol hemen açıldı ve ulaşımda herhangi bir aksaklık yaşanmadı.
Kaza bir metrobüs yolcu indirirken diğer metrobüsün yolcu indiren metrobüse çarpmasıyla meydana geldi. Kazanın sebebinin ise bir yolcunun metrobüs şoförüne fiziksel müdahalede bulunmasıyla gerçekleştiği öğrenildi."

Bu konularda ilginizi çekebilir