İKSV resmi iletişim sponsoru Vodafone oldu

İKSV Yönetim Kurulu Başkanı Eczacıbaşı, İKSV ve Vodafone'un 3 yıl sürecek birlikteliğinin verimli sonuçlar doğuracağına inandığını söyledi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - İstanbul Kültür ve Sanat Vakfının (İKSV) resmi iletişim sponsoru Vodafone oldu.

İKSV Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı, Vakfın, hem yurt içinde gerçekleştirdiği festival ve etkinliklerinin zengin içeriği hem de Türkiye'nin sanat üretiminin en nitelikli örneklerini sunduğu yurt dışı projeleriyle uluslararası arenada tanınan, saygın bir kültür ve sanat kurumu olduğunu kaydetti.

Eczacıbaşı, İKSV ve Vodafone'un 3 yıl sürecek birlikteliğinin verimli sonuçlar doğuracağına inandığını söyledi.

Sponsorluk anlaşması konusunda rakamı politika olarak açıklamadıklarını ifade eden Eczacıbaşı, bu sponsorluk ilişkisinden beklentilerinin çok yönlü ve çok kapsamlı olduğunu dile getirdi.

Bülent Eczacıbaşı, bu sponsorluk ilişkisinden uzun bir dönemde karşılıklı sinerjiyi hedef aldıklarını kaydederek, gençlere ulaşmada iletişim teknolojilerinin çok önemli olduğunu vurguladı.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Serpil Timuray da, şirket olarak Türkiye'nin bilgi toplumuna dönüşmesi için teknolojik yatırımları sürdürdüklerini hatırlatarak, bu dönüşümün bir parçası olarak da sosyal yatırımlara ağırlık verdiklerini söyledi.

Timuray, İKSV'nin de Türkiye'nin toplumsal kalkınmasının temel taşlarından olan kültür ve sanat konularında önemli çalışmalar yaptığını dile getirerek, birlikte yapacakları çalışmalar süresince, en ileri mobil iletişim teknolojilerini kullanarak, Vakfın etkinlik ve faaliyetlerini destekleyeceklerini anlattı.

Bu arada, İKSV'nin resmi iletişim sponsoru olan Vodafone, 3 yıl süreyle mobil iletişim teknolojilerini kullanarak, interaktif uygulamalarla Vakfın etkinliklerinin geniş kitlelere ulaşmasına ve daha etkin bir şekilde tanıtılmasına katkıda bulunacak.

Bu konularda ilginizi çekebilir