İndeks ve Alkım 'uzun vadeli' anlaştı

İndeks Bilgisayar Sistemleri ve Alkım Bilgisayar Sanayi uzun vadede stratejik hedef ve karlılık konusunda anlaşma yaptı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - İndeks Bilgisayar Sistemleri Mühendislik Sanayi ve Ticaret A.Ş, şirket ile Alkım Bilgisayar Sanayi ve Ticaret A.Ş ile yapılan görüşmelerde anlaşma sağlanamadığını duyurdu.

İndeks Bilgisayar'ın Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayımlanan özel durum açıklamasında, şirketleri ile uzun vadeli stratejik hedefleri ve karlılığı artırma yönündeki iş planları doğrultusunda, dünyanın önde gelen bilişim ürünlerinin satış sonrası teknik servis hizmetlerini yapan Alkım Bilgisayar Sanayi ve Ticaret A.Ş ile yapılan görüşmelerde anlaşma sağlanamadığı bildirildi.

İndeks Bilgisayar'dan 20 Ocak 2011 tarihinde KAP'a yapılan açıklamada, Alkım Bilgisayar Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin çoğunluk paylarını satın almak üzere görüşmelere başlandığı duyurulmuştu.

1996 yılında kurulan Alkım A.Ş., başta Hewlett Packard olmak üzere bir çok bilişim teknoloji markalarının Türkiye'de katma değerli servis, bakım ve onarım hizmetlerini veriyor. Şirket İstanbul, Ankara ve İzmir'de servis noktalarıyla garanti içi ve garanti dışı çözümler sunuyor.

Bu konularda ilginizi çekebilir