İnsan Hakları Günü'nü anlattılar, Vitamin kazandılar

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

İSTANBUL - Samsun'da ilköğretim ve lise öğrencileri arasında 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü nedeniyle düzenlenen kompozisyon, şiir ve resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere Türkiye'nin en kapsamlı ve zengin online eğitim destek hizmeti Vitamin'in konu anlatımları, test ve sınavlardan oluşan eğitim paketi armağan edilecek.

Samsun'da 10 Aralık İnsan Hakları Günü nedeniyle ilköğretim ve lise öğrencileri arasında "Hayatımızda İnsan Haklarının Yeri, Önemi ve Uygulamaları" konulu kompozisyon, şiir ve resim yarışması düzenlendi. Yarışmada dereceye giren 14 öğrenci, yıl boyunca Vitamin'in konu anlatımları, test ve sınavlardan oluşan paketiyle sınırsız ders çalışacak.
 
Yüzde yüz Türk Telekom iştiraki Sebit Eğitim ve Bilgi Teknolojileri AŞ'nin ürünü Vitamin, 10 Aralık günü Samsun Kız Teknik Öğretim Olgunlaşma Enstitüsü Konferans Salonu'nda düzenlenecek ödül töreninde öğrencilere armağan edilecek. Konu anlatımları, test ve sınavlardan oluşan paketi, öğrenciler bir yıl boyunca kullanabilecekler.
 
Öğrencilerin derslerini heyecan duyarak öğrenmelerini sağlayan Vitamin'in içeriğinde, ilköğretimde Matematik, Fen ve Teknoloji, Sosyal Bilgiler, Türkçe, T.C. İnkılâp Tarihi ve Atatürkçülük; lisede ise Fizik, Kimya, Biyoloji, Matematik, Geometri, Dil Bilgisi ve Anlatım, Tarih, Coğrafya ve İngilizce bulunuyor. Vitamin'in ders içerikleri, etkileşimli alıştırmalar, deneyler, 3 boyutlu canlandırmalar, çalışma kağıtları ve sınıf etkinlikleriyle MEB öğretim programına uygun olarak hazırlanıyor.