İş Bankası'ndan masrafları tatile çıkaran kredi

Banka, aylık 120 TL taksitle, 60 ay vadeli, 5.000 TL'lik kredi sunuyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - İş Bankası, nakit ihtiyacı olanlara 30 Temmuz 2010 tarihine kadar geçerli olacak kampanya ile Maksimum İhtiyaç Paketi kapsamında ayda 120 TL taksitle, 60 ay vadeli, 5.000 TL'lik kredi kullanma imkanı sundu.

İş Bankası açıklamasına göre, kampanya dönemi içinde aylık yüzde 1,05'ten başlayan faiz oranları ve 60 aya varan vade seçenekleriyle, 25.000 TL'ye kadar her ihtiyaca özel Masrafsız İhtiyaç Kredisi kullanma olanağı da bulunuyor.

Masrafsız İhtiyaç Kredisi Kampanyası dahilinde, tüketici kredisine başvurup aynı zamanda Maximum Kredi Kartı ve otomatik fatura ödeme talimatı olan müşteriler Maksimum İhtiyaç Paketi'nin avantajlarından faydalanabilecekler. Maksimum İhtiyaç Paketi sahibi müşteriler, aylık yüzde 1,03'ten başlayan faiz oranlarıyla masrafsız kredi fırsatından yararlanabilecekler.

Kredi kartı ve otomatik fatura ödeme talimatı olmayıp tüketici kredisi kullandıkları sırada fatura talimatı veren ve kredi kartı başvurusunda bulunan müşteriler de, kartlarının 31 Ağustos 2010 tarihine kadar kullanıma açılması durumunda 100 TL değerinde hediye MaxiPuan kazanma fırsatını elde edecekler.

Kamu ve özel sektörde ücretli çalışanlar ile serbest meslek sahibi ve emekli müşterilere özel sunulan kampanyadan yararlanmak ve bilgi almak için İş Bankası Şubelerine ve isbank.com.tr'ye başvurulabilecek.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir