İş Bankası'ndan Maximum TEMA kart

Maximum TEMA Kart ile yapılacak alışverişler üzerinden İş Bankası TEMA Vakfı'na katkıda bulunacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - İş Bankası, Maximum TEMA Kart ile çevre dostu uygulamalarına bir yenisini daha ekledi.

İş Bankası'ndan yapılan açıklamada, Maximum TEMA Kart ile yapılacak alışverişler üzerinden İş Bankası'nın, TEMA Vakfı'na, dolayısıyla TEMA'nın doğal varlıkları koruma faaliyetlerine katkıda bulunacağı bildirildi.

Maximum TEMA Kart sahiplerinin, Maximum dünyasının sağladığı taksitli alışveriş ve MaxiPuan imkanlarından, düzenlenen kampanyalardan ve diğer tüm ayrıcalıklardan faydalanırken, doğaya da destek olacağı kaydedildi.

İş Bankası Maximum TEMA Kart'ın, üretim aşamasından itibaren sahip olduğu çevreci özellikleri ile de dikkat çektiği vurgulanarak, Maximum TEMA Kart'ın plastiğinin, Türkiye'de ilk kez kullanılan geri dönüşümlü malzemeden üretildiği, karta ilişkin tüm kağıt malzemelerin, doğaya ve ekolojik hayata zarar vermeden elde edildiği belirtildi.

Maximum TEMA Kart'a sahip olmak için herhangi bir İş Bankası şubesine uğrayarak ya da İş Bankası İnternet Şubesi, isbank.com.tr, maximum.com.tr siteleri aracılığıyla başvuruda bulunulabiliyor. Ayrıca, "TEMA boşluk T.C.Kimlik Numarası"nın 4402'ye kısa mesaj ile iletilmesi yoluyla da başvuru yapılabiliyor.

 

 

Bu konularda ilginizi çekebilir