İş Bankası'nın 'İşCep' kampanyası dünyaya örnek oldu

İşCep, BlackBerry tarafından dünya genelinde bankacılık alanında örnek uygulama seçildi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - İş Bankası'nın mobil bankacılık uygulaması olan İşCep, BlackBerry tarafından dünya genelinde bankacılık alanında örnek uygulama seçildi.

İş Bankası'ndan yapılan açıklamaya göre İşCep uygulaması, BlackBerry tarafından "Sofistike bir mobil bankacılık uygulaması" olarak örnek uygulama seçildi ve "uk.blackberry.com" internet sitesinden dünyaya tanıtıldı.

İşCep'in örnek uygulama seçilmesinde dünya çapında teknolojik anlamda birçok ilke imza atmasının etkili olduğu belirtilirken, İşCep'in innovatif ve kullanıcı dostu arayüzü, güvenliği artıran tek kullanımlık şifre mekanizması sayesinde kullanıcıların hızlı, güvenli ve kolay bankacılık hizmetine ulaştığı vurgulandı.

Pozitron firması tarafından Integrated Mobile Banking (IMB) platformu üzerinde geliştirilen İşCep ile İş Bankası müşterileri, BlackBerry cihazlarına indirdikleri Java tabanlı uygulama sayesinde birçok bankacılık işlemini gerçekleştirebiliyor.

İşCep uygulaması üzerinden İş Bankası'na dair hesap bakiye kontrolü, kredi kartı borç ödeme, EFT ve havale, döviz alış-satış, hisse senedi işlemleri, faturasız hata TL  yükleme, hızlı kredi başvurusu ve fatura ödeme gibi internet bankacılığında sunulan birçok işlem gerçekleştirilebiliyor.

Bu konularda ilginizi çekebilir