İş dünyası, DÜNYA'nın iPhone uygulamasını sevdi

Türkiye'nin ilk B2B uygulaması, kısa sürede 10 bine yakın kullanıcıya ulaştı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

İSTANBUL - İş dünyası, DÜNYA'nın iPhone uygulamasını sevdi. Kısa sürede kullanıcı sayısı 10 bine yaklaşan uygulama sayesinde haberler anında cebinize geliyor, DÜNYA'nın uzman yazarlarının ekonomiye yön veren makalelerine ve emtia fiyatlarına da her an ulaşılabiliyor.

Türkiye'nin ilk B2B uygulamalarından biri sayılan DÜNYA iPhone uygulaması, 23 Mart'tan bu yana App Store'da yayınlanarak ücretsiz olarak okuyucuların kullanımına sunuluyor. Kategorilere ayrılmış güncel ve son dakika haberleri, köşe yazıları ile seçilmiş emtiaların günlük fiyatlarının takip edilebildiği uygulama, mobil haldeyken dahi ekonomiden, iş dünyasından uzak kalmak istemeyenlerin ihtiyaçları için özel olarak geliştirildi. Uygulama sayesinde, DÜNYA Gazetesi'nin internet sayfası DÜNYA Online'ın tüm haberlerini izleyebilirsiniz.

Uygulamayı bu bağlantıya tıklayarak veya bilgisayarınızdaki iTunes uygulamasından arama yaparak yükleyebilirsiniz. iPhone'daki App Store uygulamasını kullanarak da uygulamayı indirmek mümkün. Uygulamadan, iPad ve iPod Touch sahipleri de faydalanabilir.

DÜNYA Gazetesi iPhone uygulaması ile ilgili her türlü talep ve yorumlarınızı iphone@dunyagazetesi.com.tr adresine e-posta yoluyla gönderebilirsiniz.

Bu konularda ilginizi çekebilir