İş hayatına Servcorp ofisleri ile adım attılar

TÜSİAD'ın "Bu Gençlikte İŞ Var!" projesi kapsamında düzenlenen iş fikri yarışması sonuçlandı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - TÜSİAD'ın "Bu Gençlikte İş Var!" projesi kapsamında gerçekleştirilen "İyi İş Fikirleri Yarışması"nda ödül alan ilk dört genç iş adamı, iş hayatına Türkiye ve Dünya'da Servcorp Sanal Ofis Sistemleri ile merhaba dedi.

 

TÜSİAD'ın girişimciliği geliştirmek ve genç işsizliğini azaltmak amacıyla başlattığı "Bu Gençlikte İŞ Var!" Projesi kapsamında düzenlenen iş fikri yarışması sonuçlandı. Kazanan projeler ve öğrenci grupları 24 Mayıs 2011 Salı günü Ankara'da TÜSİAD Başkanı Ümit Boyner'in açılış konuşmasını yaptığı törenle açıklandı.

 

Dünyanın en iyi hazır ve sanal ofis çözümlerini üreten Servcorp da, TÜSİAD'ın katkılarıyla, "Bu Gençlikte İş Var!" Projesi kapsamında "İyi İş Fikirleri Yarışması"nda ödül alan gençlere ilk ofislerini hediye etti.

 

TÜSİAD jürisinin belirlediği "İyi İş Fikirleri Yarışması"nda birinci seçilen Serol Türkyılmaz ve Levent Beker'in yer aldığı Power MEMS Gurubu,  Servcorp tarafından 1 yıl süreyle Platinum sanal ofis kullanım hakkı kazandı.

 

Yarışmada ikincilik kazanan Bilkent Üniversitesi'nden Mustafa Kemal İşen ve İrem Özcan'dan oluşan Deli Yalıtkanlar Gurubu da Servcorp tarafından 6 ay süreyle Platinum sanal ofis kullanımı ödülü sunuldu.

Genç iş adamları iş hayatına, Servcorp'un çok dil bilen profesyonel asistan, 1. sınıf toplantı salonu kullanımı, 1. sınıf ofis kullanımı, video konferans desteği ile adım atacak.

 

TÜSİAD "Bu Gençlikte İŞ Var!" Projesi Koordinatörü Metin Akman, ödül töreninde yaptığı konuşmada "Sadece iyi fikrin yetmediğinin, doğru yatırımların ve tercihlerinin de önemli olduğunu" vurgularken,  Servcorp'a da Türkiye'ye başarılı öğrencilerin iş hayatına başlamasında sunduğu katkıdan ötürü teşekkürlerini ileti.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir