İŞ'TE KOBİ halkın favorisi seçildi

İŞ'TE KOBİ, 8. Altın Örümcek Web Ödülleri Yarışması'nda "Portal Kategorisi"nde Halkın Favorisi seçildi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL – İş Bankası tarafından KOBİ’lerden hareketle ticari kesime özel olarak tasarlanan İŞ'TE KOBİ, uluslararası organizasyonlarda aldığı üç ödüle, bir de yerel ödül ekledi. İŞ'TE KOBİ, 8. Altın Örümcek Web Ödülleri Yarışması'nda "Portal Kategorisi"nde Halkın Favorisi seçildi. 

Web ve İnternet teknolojileri kullanılarak gerçekleştirilen başarılı projelerin değerlendirildiği, geleneksel hale gelmiş Altın Örümcek Web Ödülleri’nin ‘Halk Oylaması’ yapıldı. Portal Kategorisi'nde finale kalan İŞ'TE KOBİ, birinci olarak Halkın Favorisi seçildi.

MagiClick Digital Solutions tarafından web 2.0 çizgisinde kullanıcı dostu ve yenilikçi tasarımıyla hazırlanan, Dünya Gazetesi desteğinde oluşturulan içeriği ile tüm kullanıcılarına keyifli bir internet deneyimi sunan İŞ'TE KOBİ, uluslararası organizasyonlarda aldığı üç ödüle, bir de yerel ödül ekledi.

Sevgin: Bu ödül bizim için çok anlamlı

İş Bankası Ticari Bankacılık Pazarlama Müdürü Sezai Sevgin, konuyla ilgili yaptığı açıklamada;

"İş Bankası olarak, ticari kesimde faaliyet gösteren firmalarımızın her zaman yanındayız. Bu kapsamda hazırladığımız İŞ'TE KOBİ ile ticari kesimin bilgi edinmesine, gelişimine, eğitimine katkı sağlayan yol gösterici bir platform oluşturmayı hedefledik. Geçtiğimiz dönemde uluslararası alanda aldığımız 3 ödül sitemizin tasarım ve içerik olarak başarısını göstermiştir. Bu defa, Altın Örümcek Web Ödülleri Portal Kategorisi'nde Halkın Favorisi seçilmemiz bizim için çok anlamlı.

İŞ'TE KOBİ'ye internet kullanıcıları ve üyelerimizin gösterdiği ilgiyi istatistiksel olarak da yakından takip ediyoruz. Üye sayımız, saha örgütümüzün de önemli desteğiyle 16 bini aştı. Sürekli artan üye ve ziyaretçi sayılarımız İŞ'TE KOBİ'nin gördüğü ilgiyi ortaya koyuyor. İnternet kullanıcılarının, birçok başarılı site arasından kendi oylarıyla En İyi Portal olarak İŞ'TE KOBİ'yi seçmesi de bu trendi teyit eder nitelikte. Gönderilen SMS'ler ile İŞ'TE KOBİ'nin Halkın Favorisi seçilmesini sağlayan tüm internet kullanıcılarına verdikleri destek için teşekkür ederiz." dedi.

İŞ’TE KOBİ'ye www.istekobi.com.tr adresinden ulaşılabiliyor.

Bu konularda ilginizi çekebilir