İŞ'TE KOBİ, ödüllerine bir yenisini daha ekledi

İŞ'TE KOBİ Yedinci Uluslararası Ödülünü 'Horizon Interactive Awards'dan aldı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

İSTANBUL - Türkiye İş Bankası'nın KOBİ'lerden hareketle ticari kesime yönelik tasarladığı İŞ'TE KOBİ (istekobi.com.tr) internet sitesi, dijital dünyanın prestijli ödüllerinden biri olan “Horizon Interactive Awards” yarışmasında, “B2B Kategorisi”nde bronz ödüle layık görülerek, yedinci uluslararası ödülünü kazandı.

37 farklı kategoriden katılımın gerçekleştiği ve katılımcıların farklı sektör profesyonellerinden oluşan bir jüri heyeti tarafından, yaratıcılık, özgünlük, tasarım, görünüm, iletişim ve teknik yeterlilik gibi önemli kriterlere göre değerlendirildiği  “Horizon Interactive Awards” yarışması 2001 yılından bu yana düzenleniyor.

İŞ'TE KOBİ farklı sektörlere odaklı yaklaşımı ve 21 bin üyesiyle kullanıcılarına güncel haber, makale ve video içeriği sunmanın yanı sıra, uzman desteği ve firmalara yönelik çeşitli araçlarıyla bilgi paylaşım ve interaktif danışmanlık hizmeti sunuyor.

İŞ'TE KOBİ'nin üyelerine özel olarak sunduğu bu hizmetlerden biri olan SUNUMATİK uygulaması, firmalara ilişkin bilgi ve görselleri, hazır sunum sayfalarına pratik bir şekilde ekleyerek, görsel ve içerik yönünden zengin sunumlar hazırlama fırsatı sunarken, sektörlere yönelik hazırlanmış özel içerikler, logo, görsel ve tema seçenekleri sayesinde birbirinden farklı ve kapsamlı İngilizce ve Türkçe sunumlar hazırlama imkânı sağlıyor.

Yayınlandığı tarihten itibaren yoğun ilgi gören SUNUMATİK uygulamasına, www.sunumatik.com.tr adresinden ulaşılıyor.

Tasarımı MagiClick Digital Solutions tarafından yapılan İŞ'TE KOBİ'nin içerikleri Dünya Gazetesi'nin desteğinde oluşturuluyor.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir