İŞ'te KOBİ'den 'Sunumatik'

KOBİ'ler hem iç hem de dış pazarlarda firmalarını kolaylıkla tanıtabilecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - İş Bankası'nın KOBİ'lerden hareketle ticari kesime yönelik olarak tasarlanan İŞ'te KOBİ (istekobi.com.tr) internet sitesi, 20 bini aşkın üyesine ücretsiz sunmakta olduğu hizmetlerine bir yenisini daha ekledi.

KOBİ'lerin hem iç hem de dış pazarlarda firmalarını tanıtabileceği sunumları kolaylıkla hazırlamalarına destek olmak amacıyla Sunumatik uygulamasını hayata geçirdi.

Verilen bilgiye göre Sunumatik; yurt içinde ya da yurt dışında firmasını tanıtmak isteyen KOBİ'lerin hem kolayca hem de etkili bir şekilde zengin içerikli tanıtım sunumları hazırlamalarını sağlayan flash tabanlı bir internet uygulaması. Tasarımı MagicClick Digital Solutions tarafından gerçekleştirilen Sunumatik'in sektörel içerikleri Dünya Gazetesi'nin desteğinde oluşturuldu.

KOBİ'ler Sunumatik'in kullanıcı dostu ara yüzüyle; özel grafiklerden, animasyonlardan ve sektörlere göre farklılaştırılmış içeriklerden faydalanarak, tanıtım sunumlarını ister Türkçe ister İngilizce olarak kolayca hazırlayabilecekler. İngilizce sunumdan özellikle yurtdışına açılmayı hedefleyen veya ihracat yapan firmalar faydalanabilecek.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir