İsmail Özdemir yeniden SUDER Başkan’ı seçildi

SUDER 8. Olağan Genel Kurulu gerçekleşti. Seçim sonunda 2 yıldır SUDER Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapan İsmail Özdemir’in Başkanlık görevini sürdürmesine karar verildi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Temeli 2000 yılında atılan ve günümüzde ambalajlı su sanayinin önde gelen temsilcilerini çatısı altında toplayan Ambalajlı Su Üreticileri Derneği’nin, 8. Olağan Genel  Kurulu'nda, 2012-2014 yılı faaliyet raporu tüm detaylarıyla ele alındı. Genel Kurulda yapılan  seçimler sonrasında oluşan yeni Yönetim Kurulu ilk toplantısında Başkan ve üye görev  dağılımını da tamamladı. Buna göre Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: 

Dağdelen – İsmail Özdemir – Yönetim Kurulu Başkanı

Ambalajlı Su Üreticileri Derneği’nin (SUDER) 8. Olağan Genel Kurulu gerçekleşti. Seçim sonunda 2 yıldır SUDER Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapan İsmail Özdemir’in Başkanlık görevini sürdürmesine karar verildi.
Temeli 2000 yılında atılan ve günümüzde ambalajlı su sanayinin önde gelen temsilcilerini çatısı altında toplayan Ambalajlı Su Üreticileri Derneği’nin,  8. Olağan Genel Kurulu'nda, 2012-2014 yılı faaliyet raporu tüm detaylarıyla ele alındı. Genel Kurulda yapılan seçimler sonrasında oluşan yeni Yönetim Kurulu ilk toplantısında Başkan ve üye görev dağılımını da tamamladı. Buna göre Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:
 
Dağdelen                                – İsmail Özdemir                   – Yönetim Kurulu Başkanı
Erikli & Nestle Waters           – S. Serdar Seyhanlı               – Başkan Yardımcısı
Danone Hayat Su                   – Adnan Çavuş                      – Sayman
Coca Cola Damla Su              – Canan Kestane                   – Üye
Gümüş Su                               – Gökay Gecebeği                  – Üye
Pınar Su                                  – Hüseyin Karamehmetoğlu – Üye
Saka Su                                   – Mehmet Hikmet Erkli         – Üye
 
SUDER’in amacı toplumun ihtiyaç duyduğu kaliteli ve güvenli Ambalajlı suların yeterli miktarlarda üretimlerini gerçekleştirerek en sağlıklı koşullarda tüketicilere sunmak, sektörü ve paydaşlarını geliştirmek.
 
SUDER Başkanı İsmail Özdemir konuşmasında, sektörün büyümesinin tüketici bilincinin artması ile doğru orantılı olduğunu, sağlıklı olan ambalajlı su tüketimini artırmanın ilk hedefleri olduğunu, şu an ülkemizde kişi başı yıllık tüketim miktarı olan 135 lt’yi, AB ülkeleri ile aynı seviyelere çıkarmayı hedefledikleri belirtti.
 
SUDER’in bünyesinde, ambalajlı su üreticisi firmalar ve tedarikçi firmalar olmak üzere toplam 43 üye bulunuyor. Sektör 11 bin kişiye direkt 85 bin kişiye de dolaylı olarak istihdam sağlıyor.

Bu konularda ilginizi çekebilir