İstanbul'da trafik kazaları: 2 ölü 4 yaralı

Eyüp, Avcılar ve Bağcılar'da meydana gelen trafik kazalarında 2 kişi yaşamını yitirdi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

İSTANBUL - İstanbul'un Eyüp, Avcılar ve Bağcılar ilçelerinde meydana gelen trafik kazalarında 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Topkapı yönüne ilerleyen Erdal Bozbey'in (48) kullandığı 34 FFV 64 plakalı otomobil, Haliç Köprüsü'nün Eyüp çıkışında aşırı hız yüzünden kontrolden çıkarak önünde giden ve gıda malzemesi yüklü olan 54 RA 484 plakalı kamyona çarptı.

Kaza sonucu aracında sıkışan Bozbey, itfaiye ve sağlık ekiplerinin yaklaşık bir saat süren çabaları sonucu kurtarıldı. Kurtarma çalışması sırasında sağlık görevlilerinin serum ve boyunluk taktığı Bozbey, ambulansla kaldırıldığı İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Olay yerinden kaçan kamyon sürücüsü ise polislerce gözaltına alındı.

Bağcılar'daki trafik kazasında ise galerici Serhat Özgen'in (28) kullandığı 34 LDH 29 plakalı otomobil, TEM Otoyolu Mahmutbey mevkisinde kontrolden çıkarak yolun sağındaki çim alana girdi. Takla atarak yaklaşık 30 metre sürüklenen otomobilden dışarı fırlayan Özgen, olay yerinde hayatını kaybetti.

Hafif yaralanan aynı araçtaki Hamza Genç ise hastaneye kaldırıldı.

Serhat Özgen'in cesedi, polisin incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Bu arada Remzi Güneş idaresindeki 34 YM 9501 plakalı otomobil, E-5 Karayolu Avcılar Haramidere mevkisinde aşırı hız nedeniyle yolun sağındaki bariyerlere çarparak takla attı.

Kazada, Güneş ile aynı araçta bulunan Tarkan Güneş (29) ve kimliği belirlenemeyen bir kadın yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Kazalar yüzünden aksayan trafik, araçların kaldırılmasının ardından normale döndü.