İstanbul'da zincirleme trafik kazası

Fatih'teki zincirleme trafik kazasında biri ağır 4 kişi yaralandı. Kadıköy'deki bir başka kazada ise 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen Suriye plakalı otomobil, Vatan Caddesi Bayrampaşa TEM bağlantı yolu Ankara istikametinde kontrolden çıkarak, önündeki 34 JE 9960 plakalı otomobile çarptı. Yabancı plakalı araç, ardından karşı yöne geçerek, Yusuf Tuncel (34) idaresindeki 34 YR 7359 plakalı otomobille çarpıştı. 34 YR 7359 plakalı araç da Serhat Kızılkaya yönetimindeki 34 TP 5945 plakalı İETT otobüsüne vurdu.   

Vatandaşların ihbarı üzerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri olay yerine geldi.  

Sağlık görevlileri, Suriye plakalı otomobildeki Bassam Aleissa ile yanındaki yaralıyı araçtan çıkartarak ambulansla Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk etti.  

Ekipler, daha sonra 34 YR 7359 plakalı araçta sıkışan Yusuf Tuncel ile yanındaki Mehmet Kaya'yı çıkardı. Kaya, ilk müdahalesinin ardından Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Tuncel ise İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.  

Tuncel'in sağlık durumunun ciddi olduğu, diğer yaralıların ise hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.  

Kaza nedeniyle TEM bağlantı yolu çift yönlü olarak trafiğe kapandı. Hasarlı araçların çekici yardımıyla kaldırılması ve belediye işçilerinin temizlik çalışmasının ardından trafik normale döndü. 

Kadıköy'de feci kaza

Kadıköy'de meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 1 kişi de ağır yaralandı.  

Edinilen bilgiye göre, Çetin Emeç Bulvarı'nda meydana gelen kazada, Utku Saraç yönetimindeki 34 KN 8906 plakalı otomobil, Kadıköy sahil yolundan Maltepe istikametine giderken, Serhat Duran yönetimindeki 34 KY 1205 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada, 34 KY 1205 plakalı otomobilin takla atması sonucu sürücü Duran ağır şekilde yaralandı. Sürücünün yanındaki arkadaşı Burak Yenihayat, araç içerisinde sıkıştı. 

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri Yenihayat'ı sıkıştığı yerden kurtarmak için çalıştı. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde Yenihayat'ın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Sürücü Serhat Duran ise ağır yaralı olarak Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. 

Polis, diğer aracın sürücüsü Utku Saraç'ı ifadesini almak için karakola götürdü. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Bu konularda ilginizi çekebilir