İstanbul'daki patlamada 1 kişi öldü

Bahçelievler'de gece meydana gelen patlamada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Bahçelievler, Zafer Mahallesi Bahar Sokak'ta saat 03.00'de, Yusuf Semih Sezer'in (18), yalnız olarak yaşadığı bodrum katındaki dairede henüz bilinmeyen bir nedenden patlama meydana geldi. Patlamanın ardından çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

Yangının söndürülmesinin ardından, patlamanın meydana geldiği dairede yapılan incelemede, bir hafta önce bu eve kiracı olarak taşındığı öğrenilen Yusuf Semih Sezer'in cesedi yanmış olarak bulundu.

Patlamada ayrıca, bitişik dairede bulunan iki çocuk annesi Songül Dağ (46 ) yaralandı. Songül Dağ'ın eşi İsa Dağ ve çocukları Ömer ve Hazar Dağ ise yara almadan kurtuldu.

Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınan Songül Dağ'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Patlamanın etkisiyle her iki daire kullanılmaz hale gelirken, çevrede bulunan bazı araç ve evler de zarar gördü.

Patlamanın ardından İGDAŞ ekipleri tarafından yapılan incelemede dairenin doğalgaz bağlantısının bulunduğu, mutfaktaki doğalgaz vanasının açık konumda, ocağa gaz akışını sağlayan fleks borunun bağlantısının sökülmüş olduğu ve bir ocağın bulunmadığı tespit etti.

Olayla ilgili incelemelerin devam ettiği, patlamanın nedenin incelemelerin sonuçlanmasıyla netlik kazanacağı bildirildi.

Patlamanın meydana geldiği dairenin, 15 gün önce kiralandığı ve yeni kiracının, İGDAŞ ile doğalgaz kullanım sözleşmesi yapmadığı kaydedildi.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir