İzmir Autoshow 25 Ekim'de başlıyor

Tutkunlarına onlarca farklı model otomobili görme ve test etme olanağı sunacak İzmir Autoshow başlıyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İZMİR - İzmir 7. Otomobil Fuarı (İzmir Autoshow) 25 Ekim Salı günü açılacak.

İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri AŞ (İZFAŞ) tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre yedinci kez gerçekleşecek fuara Chery, Citroen, Dacia, Fiat, Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, Nissan, Peugeot, Porshce, Renault, Skoda, Ssangyong, Toyota, Volkswagen gibi dünyanın önemli otomobil markaları ve bu markaları pazarlayan firmalar katılıyor.

İZFAŞ tarafından Otomotiv Distribütörleri Derneği ve Ege Otomotiv Derneği'nin destekleriyle düzenlenen fuar 25-30 Ekim arasında hafta içi 11.00-20.00, hafta sonu 11.00-19.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Fuar, nihai tüketiciye yönelik olarak planlandı. Fuarı ziyaret edenler, otomobil dünyasının en yenilerini görme, haklarında detaylı bilgi edinme, karşılaştırma ve satın alma imkanına sahip olacak.

İZFAŞ Genel Müdür Vekili Ali Rıza Gülerman, yılda yaklaşık 35 fuarın düzenlendiği İzmir'de yapılan tek otomobil fuarının, İzmir Autoshow olduğunu belirterek, "Fuar İzmir'in yanı sıra bölgenin otomobil sektörü açısından dinamizminin sergilendiği başarılı ve gelecek vaat eden bir organizasyon konumundadır. Bu fuar sektörünün önde gelen merkezlerinden biri olan İzmir'de otomotiv tutkunlarını bir araya getirecek" ifadelerini kullandı.

Bu konularda ilginizi çekebilir